Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi çok enteresan bir durum var önümüzde. CL'de önümüzdeki 3 maçı da kazanırsak rakiplerin ne yaptığına bakmadan gruptan lider çıkıyoruz. Bunu tabi gaza geldiğim için söylemiyorum, öyle ahım şahım bir top oynadığımız da yok farkındayım. Tamamen matematiksel konuşuyorum. Böyle bir ihtimal var. Normal şartlarda Lizbon ve Madrid'den toplam 1 puan çıkarsan kimse seni ayıplamaz. Hatta bir başarı bile sayılır. Ama hazır böyle bir ihtimal varken, rakipler de formda değilken bence efsane olma yolunda çok önemli bir şans var önünde, tabi oyuncular için de geçerli bu. Bunu başarabilirse ya da en azından bizi mahkum oynatmayıp CL'nin hakkını verirse hepimizin çenesini uzun bir süre kapatabilir.

Hakkımızda hayırlısı.

10155259_1050652178326810_6696378054930164639_n.jpg

Bu laflari ettikten sonra yarin yenilirsek bakalim ozaman nediyecek.

Ya yeneceğiz, ya yenileceğiz. Ortası yok zaten, iki takımın kaybedecek bir şeyi de yok. Sabırlı bir şekilde hata yapmadan gayet yenilebilir bir takım. Fazla büyütmüşüz.

Ya yeneceğiz, ya yenileceğiz. Ortası yok zaten, iki takımın kaybedecek bir şeyi de yok. Sabırlı bir şekilde hata yapmadan gayet yenilebilir bir takım. Fazla büyütmüşüz.

Bence berabere bitecek bu mac :D Tam Hamzanin istedigi gibi dengenin öne ciktigi bir mac olabilir.

Bence berabere bitecek bu mac :D Tam Hamzanin istedigi gibi dengenin öne ciktigi bir mac olabilir.

Valla çoğunluk öyle düşünüyor. Hatta ben bir ileri giderek 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Büyütülecek bir takım değil kesinlikle.

Valla çoğunluk öyle düşünüyor. Hatta ben bir ileri giderek 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Büyütülecek bir takım değil kesinlikle.

Biz rakibi büyütürsek atletico maçındaki gibi bir sonuç olur , rakibi küçümsersek astana maçındaki gibi bir sonuç olur en iyisi ortası :D

İlk maçta ortasahayı çok rahat geçip tehlikeli gelmişlerdi birçok kez,son hareketi yapamayınca gol atamadılar. Yine bilal-selçukla çıkarsak ve becerikli günlerine denk gelirsek fark olma ihtimali var.

Bence hala en büyük sorunumuz orta saha. Rakipler cok rahat geciyor orta sahamizi.

Ilk Benfica macinda da cok hizli gectiler orta sahayi ama gol atamadiklari icin pek göze batmadi bence.

Bence hala en büyük sorunumuz orta saha. Rakipler cok rahat geciyor orta sahamizi.

Ilk Benfica macinda da cok hizli gectiler orta sahayi ama gol atamadiklari icin pek göze batmadi bence.

O kesin yav, sadece Benfica değil ki, oynadığımız tüm takımlar 3-4 pasla geçiyor. Orada da hocanın şansı devreye giriyor valla, başka bir şeyle açıklamak mümkün değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deplasman maçinda Bilal-Selçukla baslamaz umrm.

Üçlü orta saha ile Sneijder ve onun önünde Poldi ve Burak en dogru taktik olur

Sen olmasan güle oynaya çıkacaktık şu gruptan.Sayende atraksiyon yaşıyoruz.

Golüde yedin sevinebilirsin artık.

Arap ismailden daha kötüsü bize geldi.

Defol ya, ne mal bir teknik direktörsün sen.

Lan ne şanslı adam yok böyle bir şey.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buraktan korkan canli organizma.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen karaktersiz, korkağın tekisin. Yaptığın en iyi şey milleti idare etmek. Ballı teknik direktör bozuntusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt