Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder haftalar yatıp duruyor. Bir şut bile çekemiyor. Tek bir eleştiri görmedim. Dedikleri gibi emekli yıldız durumunda.Siz Hamzaya küfüre devam edin.
8-10 kişi çalımlayıp şut çekmesini mi bekliyosun ? Pas yaparak sahamızdan çıktığımız doğru düzgün atak yok. Sürekli uzun top oynuyoruz. Bu durumda Sneijder'in şut çekmesini nasıl bekliyorsun anlamıyorum. Sen hava toplarını da Sneijder'in indirmesini falan beklersin bu beyinle.

Ben kadronun cok fazla birseye ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum. Mevcut sartlar ile bile gayet etkili bir 11 cikarilabilir, ancak bir cok oyuncuda cok fazla diritiyor hoca. Sempatiye göre, ilk 11 diziyor. Ayni sekilde taraftar da sempatiye göre oyunculari sucluyor, yada yorumluyor olanlari.

Simdi herkes basliyor ya, yok ES ES lig sonuncusu felan diye, ancak ben uzun zamandir, bu takimin o gün en iyi futbolunu izledim. Kac tane kötü süperlig takimi ile oynadik, ama ben buna benzer bir mac, uzun zamandir izlemedim. Takimin o günkü yas ortalamasi ile, önceki maclardaki ortalamayi karsilastirsak, zaten neden basitce cikiyor ortada. Takim genel anlamda cabuk, ve dinamik oyuncular ile oynadi. Takim ileride toplar kazaniyordu, baski yaparak.

- Sabri (Bence kadrodaki en kötü oyuncu)
- Hakan Balta
- Bilal Kisa
- Umut Bulut

Bu adamlari kesebilse hoca, takimin iyi futbol oynayagini düsünüyorum.

Kadronun çok bir ihtiyacı yok evet ama adam gibi bir forvetin olmayınca bütün maç baskı yiyorsun.Bana kalsa tek santrafor bile çok değiştirir takımın çehresini.

Tek bir değişiklik sayıca az ama nitelik olarak ciddi etki edebiliyor.

Lig maçlarında Burak iş yapıyor da Avrupa'da ha Burak oynamış, ha Umut.Bence hiç bir farkları yok.

Balta ve Sabri'ye de katılıyorum.Ligde yine iş yaparız bu isimlerle.Ama Avrupa'da ben baştan hedefi Uefa olarak koyduğumdan pek üzülmedim.

Hoca elbette yanlış yapıyor ama bu işler kolay değil.Millet hemen asalım keselim havasında.Bu kafayla 2 haftada bir td değiştiririz.

Adam ayni bizim gibi maclari izliyor. Ama aramizda kocaman bir fark var, bu adam maclari en güzel yerden izliyor. Bu da yetmezmis gibi maci izledigi icin yillik 2 Milyon€ ile ödüllendiriliyor.

Benim "Worlds Best Job" adayim : Galatasaray Teknik direktörlügü

Yazacak çok şey var ama bu adamın Cl üst turuna çıkması cidden futbol için fazlasıyla haksızlık olacaktı.

allah'tan bayern münich gibi rakibe karsi oynamamiza gerek kalmadi yoksa yemin ederim 10dan fazla gol yiyebilirdik Muslera kalede dahil. Ona ragmen Bilal ve Sabriyi 90 dk. oyuna tutardi Hamzatör

allah'tan bayern münich gibi rakibe karsi oynamamiza gerek kalmadi yoksa yemin ederim 10dan fazla gol yiyebilirdik Muslera kalede dahil. Ona ragmen Bilal ve Sabriyi 90 dk. oyuna tutardi Hamzatör

Kalede Muslera olmasa zaten rakip kim olursa olsun, her mac 5-6 gol yeme potansiyeli var.

https://www.youtube.com/watch?v=JrcDfcZlYX4

Guardiola uç bi örnek olabilir belki ama sen hocaysan bu tarz tepkileri vereceksin. Anca somut bi hata yapıldığında tepki verirsen bi anlamı olmaz, o taraftarın işi. Burak'ın bindirme yapan Denayer'a attığı ara pas (Denayer'in faulüyle sonuçlanmıştı) yerine ulaşmayınca "yapma Burak, yapma Burak" demekle olmuyor hocalık.

Videoya bakalım. Futbol oynatmak isteyen Guardiola, Bernat'a yardıma gitmek yerine top seyreden ve ardından aldığı topu ön tarafa taşımayıp geri pas yapan Vidal'a nasıl da tepki veriyor. Eminim maçtan sonra videoyu da gösterip ikaz etmiştir oyuncusunu. Hamza bunu yapmaktan aciz olduğunu gerek kenardaki tepkileriyle, gerekse de "video izletemiyom ehe mehe xDé" beyanatlarıyla ispatlamıştır zaten de insan "ulan ben taraftar olarak görüyorum, bu napıyor?" diye düşünmeden edemiyor.

Maçta 2 pozisyon var kafayı takmış olduğum. Daha fazlası da vardır ama hem maçı çok dikkatle seyredemedim, hem de fazla detaylı seyretmek istemedim keyif alayım diye.

Birincisi. Sabri ilk yarıda sağ kanatta oynamakta olduğu bi esnada top rakibe geçiyor, geri dönmekte olan Sabri sağ tarafta (atak yönümüze göre) topa sahip olan rakibini kovalamaya başlıyor. Rakibi pas yapıyor, pas yaptığı kişiye yine Sabri basıyor. O da pas atıyor, yine Sabri basıyor. Ve bakıyoruz Sabri solda pres yaparken sağ taraf bomboş, sadece Denayer var. Hadi Sabri 15 yıllık topçu, onun yapmaması lazım zaten de kapasitesi ortada, kafa basmıyor. Peki sen kenarda napıyosun Hamza? Orda "hocayım" diyen adam taç çizgisine kadar gelip bağırır, çağırır. İyimser bakarak "Hamza o esnada farklı bişey düşünüyor olabilirdi, dikkat edememiştir" diyelim (ki bu da gayet kötü bi durum). Ama kardeşim Hamza bunu hiç yapmıyor. İlla somut bi hata olması lazım ki tepki göstersin. Mesela Yasin yerine Dzemaili'yi alıp puan kaybettiği maçtan sonra Dzemaili'yi oynatmaması. Mesela Yasin'i yedek bırakışı. Liste uzar gider.

Diğer pozisyon da şu. Top rakipte, Sneijder yarı sahamızın orta bölümünde oraya buraya koşuyor, pres yapıyor. Bilal bey 5 metre önünden ona buna direktif yağdırıyor. Dakika 55-65 falan galiba, 1-0'dan sonraydı bu. Bilal'e kızsana "ben seni orta sahada mücadele et diye oynatıyorum, sen nabıyon?" diye. Veya Bilal yorulduysa çıkar Jem'i, Emre'yi falan al. Bu kadar basit şeyleri de göremiyor musun be adam? Yeter ya.

Yeminle söylüyorum Hamza'yı sevmiyor olsam da (ki sevmememin sebebi kötü hoca olması) kendini geliştirip ölene kadar bizle kalmasını çok isterim. Ama bu adamda o ışığın %5'i yok.

Bugünde kanıtladı sağolsun.Kendisi hiç mi hiç iyi niyetli bir insan değil. Uyku girmiyor gözüme sinirden.

gecen gün es es macindan sonra ortaya cikan hamza fanboylari nerede la göremiyoruz bugün

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hamza efendi!! sirf burak yedek kalmasin diye forvet aldirmadin simdi gel gör ki ne ekersen onu bicersin, eminim adam gibi bir forvetle bu grupdan cikmak imkansiz degildi

Hamza Hamzaoğlu: "Ne Burak'ın gol vuruşları Umut'ta var, ne de Umut'un baskısı ve deparı Burak'ta var. Uğraşıyoruz..."

Bu nasil bir aciklama ya? ozaman ne diye forvet aldirmadin

Teknik direktör :D :D Kıçımın teknik direktörü.

Galatasarayın başında 2000 li yılların başından beri izlediğim en kötü antrenör. Bunu en ufak bir şüphe duymadan söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt