Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.130
- 3.214
- 2.088
rize maçında allah korusun puan kaybedersek istifa etmeli bence h.h
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaitan'a önlem almyacağım deyip peşine Sabri gibi bir aptalı dikti herif. :dYa abi kimse sordu mu takip etmedim sinirden bu adam 90 dakika Sabri'yi oyunda niye tuttu her şeyi geçtim yani Sabri ne yaptı görevi neydi ne uyguladı da bu adam memnun kaldı? Maçı kaybetmemizin tek sorumlusu kendisidir.
Terim hastalığına tutuldu herif, gol geliyorum diye bağırsa bile değişiklik yapmıyor.olcan daha kaç hafta oynayacak
baltayı sol beke alsana kardeşim
ayrıca yasini yedik olmadığımız zamanlarda da oyuna almana kimse bişey demez
mesela berabere giderken maç alabilirsin
gol yemeyi bekleme
1 1 olmadan daha bas bas bağırdım oyuna hızlı adam lazım diye almadı yasini sonra 2 yi yedik iş işten geçti bu adamın eksileri oyunu okuyamıyo- transferde hangi bölgelere ihtiyaç var kimleri almamız lazım bunları bilmiyo - taktik yok kesinlikle sadece hadi oğlumlarla motive ediyo böyle bir yere vardı bu adam şampiyon olduysa şansıyla oldu .. ama yöneticilerimiz Hamzaoğlundan daha berbat onu da belirtelim fiyasko DursunTerim hastalığına tutuldu herif, gol geliyorum diye bağırsa bile değişiklik yapmıyor.
Bu maçta da diğer maçlarda da şu Guardiola'nın Vidal'e neden topu alıp öne doğru gitmedin de geriye verdin diye kızdığı pozisyona benzer 5-10 pozisyon oluyor bizde. Ortasahamız tek pasla stoperlere ya da beklere geri dönmeyi marifet sayıyor. Halbuki rahatlıkla topu alıp dönebilirler ve rakibi en az 2-3 kişi eksiltebilirler. Ve bunu sadece bir kaç metrelik driblingle yapacaklar. Ekranda çıldırıyorum. Kafalar hep geride, sürekli geriye oynama gayreti. Bunalr hiç çalışmıyor mu acaba topu alıp dönme işine? Dün Talisca'yı hayranlıkla seyrettim mesela.
Prandelli'den hic bir farki yok.
Takim sampiyonluga oynuyor,3 kupa kazandirdi diyenler var.
Prandelli'den 2 puan daha fazla toplanmis ve oynanan futbol ayni (ikiside Sneijder'i ön libero oynatti)
Sneijder,Muslera ve chedjou gibi kaliteleri tr ligininin üstünde olan 3 oyuncu var,ligde zaten teknik direktörsüz bile sampiyonluga oynayabiliriz.
Avrupa'da basarisiz olan bir teknik direktörün bizde isi yok