Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O çok sevdiği evladı umut'u gittiği takıma götürür artık!!

simdi gittigin takimda 11 yerli oynatabilirsin sana kiyak olsun diye sabri ve umutuda belese kiralik göndeririz

Kendi sonunu kendin hazırladın hoca.
Taraftara posta koymayacaktın, yolun açık olsun.

Allahım sana şükürler olsun, ettiğim duaları kabul ettin !

t★p★t★p★

Daha 2 saat önce Umut konusunu biri aklıma sokmuştu içimden dua etmiştim gitsin diye. Vay arkadaş başka bişey dilesem olacakmış ya la

Bir anda ne olduda sevgili yönetimle hoca ayrı düştü anlayamadım. Bizim yönetimlerin işlerini anlayamadık gitti. Bunu sene başında yapacaktınız ey yönetim. İnşallah hayırlı olur.

3 kupayı bu yönetime ve taraftara hediye ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut bahane edildi.yönetim son gün melo ve telles i satarak gitmesi gereken sensin yönetim .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ohhh beee sonunda

Tapatalk

Çapsız olduğu için gitmesi iyi oldu.

''11. haftada gelmişti, 11. haftada gitti ! Ancak bu kadar dengeli bir istifa olabilirdi''

Armudun kıcı taraftara fırça atacak, posta koyacak kadar havalanmisti. Ne oldu lan düdük makarnasi? Hadi güle güle.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 9 dk.9 dakika önce 1. başkan; hamza hocayı idmandan sonra stada çağırıp soruyor: "umut bulut'la metazori anlaştık; sen niye 'umut'u ben istedim' diyorsun?"

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 9 dk.9 dakika önce
2. hamza hoca; "ben bu takımın başıyım; benim stilim bu.. bu oyuncuyla bütün sezonu ben geçireceğim.. bana karışmayın" cevabı veriyor..

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 9 dk.9 dakika önce
3. özbek'in cevabı: "melo'yu yollattın, medyaya 'keşke gitmeseydi' dedin; burak'ı yollatmak istedin, medyaya 'burak bana lazım' dedin..

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 10 dk.10 dakika önce
4. özbek: "hoca sen bize ayrı, medyaya ayrı, takıma ayrı konuşuyorsun.. senle işimiz bitti.. kusura bakma; bu da bizim tarzımız.." the end!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt