Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ı yollatcaksa kalsaydı yaw :) Burak'tan daha çok nefret ediyorum.

Devre arası birkaç evlat kazığı atmadan gitmeside çok artı oldu bizim için.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha bu arada tee ne zaman demiştik di mi cl maclarinin ortasında kovulur diye. Capsiz irkci çok bile kaldın.

Bugun bayram yaşıyorum resmen

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha bu arada tee ne zaman demiştik di mi cl maclarinin ortasında kovulur diye. Capsiz irkci çok bile kaldın.

Harbi tam dediğimiz gibi oldu amcaoğlu. Yazın yırttık kendimizi kasımda gider diye harbi Kasım'da tekmeyi yedi.

Ama bu hamlenin yararlı olabilmesi için getireceğimiz td fark yaratmalı.

özet

olacak olacak
4. yıldız
yönetim yalama aşkına taraftara atar
bij, kıymetlimij
sarbi'den iyisini nereden bulucaz
istemeyenler istedi diye melo-şut
tatlı bir rekabet :)
dengelerr
içimizden çıkartıcaz :)
evlatlarım olmadan asla
umutu bu takımda ben zaten tutucaktım
hamzadan istifa açıklaması

Son düzenleme:
Mustafa Denizli veya Tayfun Korkut gelecekse tamam ama Ümit Davala gelecekse hocaya yazık oldu derim. Ümit Davala 1000 kat daha beteridir.

Hamza geldiğinde onun konusunu ben açmıştım 3 kupa kazandık,sayısız küfür ettik ve sürekli delirdik.Sizce yeni hocanın konusunu ben mi açmalıyım :D

Hamza geldiğinde onun konusunu ben açmıştım 3 kupa kazandık,sayısız küfür ettik ve sürekli delirdik.Sizce yeni hocanın konusunu ben mi açmalıyım :D

Terim konusunu kim açmıştı?

Tamam sende de başarı geliyor da sancısız temiz olsun ben sinir krizi geçirmek istemiyorum artık :asd22:

2011-2012'deki gibi rahat keyifle maçlar izlemek istiyorum :D

Nostalji olarak hatirlayalim dahada bu kulube donmesin..

Önce medyaya gidiyor diye haber salınır, sonra hocamızın arkasındayız açıklaması, sonra da kovulma. İlk 2 bitti 3'teyiz şimdi.

Biraz geç oldu, milli takım aralarının da dahil olması ile birlikte.

Yani çok söylendi burada yönetimi savunma ilk seni satacaklar diye, sezon ortasında gideceğin ta haziran-temmuzdan beri belliydi. Üç kupa almışsın sana ne Umut'un Sabri'nin gelişiminden yönetimin durumundan?

Taraftar ile bu kadar ukalaca konuşman sonun oldu çok şükür.Sosyal medya sosyal medya,ulan sanki orada yazanlar taraftar değil,al sana sosyal medya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt