Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Bursa'ya gider. Bir tekme de onlar vursun sezon sonu :)

ÖZEL HABER | Cenk Gönen: "Semih Kaya, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz, Hamza Hoca ile çok lakayit konuşuyorlardı. Saygı göstermiyorlardı."
Cenk Gönen: "Hamza Hoca 'Gel bir takımla çalışmayı dene' dediğinde Hamit'in suratı düşüyor, daha tam iyileşmedim diyordu."

kaynak: @OnlyGala_

doğru mu acaba

ÖZEL HABER | Cenk Gönen: "Semih Kaya, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz, Hamza Hoca ile çok lakayit konuşuyorlardı. Saygı göstermiyorlardı."
Cenk Gönen: "Hamza Hoca 'Gel bir takımla çalışmayı dene' dediğinde Hamit'in suratı düşüyor, daha tam iyileşmedim diyordu."

kaynak: @OnlyGala_

doğru mu acaba

yasin inanirim, en iyi zamaninda yedege postalamisti.

Semih sanmam. Burak bilemem.

komisyonlari ii cukkaladin mi ula, hamzman

hamzhamzhamzhamzhamzhamzhamzhamz
0006.gif

Umarim ligde baska takima hoca olur tez zamanda, devre yarasinda sabriyi, umutu felan alsa keske.

İlk sayfalarla son sayfalar arasında dağlar kadar fark var,biri beyazsa biri siyah resmen.

Keşke taraftarı karşısına alacak açıklamalar yapmasaydı.Diyecek bir şey yok.Kendisi istedi bu sonu.

Hayirli olsun diye diye dilimde tuh bitti. Insallah bu defa da negatif bir durum ile karsi karsiya kalmayiz.

Alper Altun senin muneccimlerle olan iliskini ciddi manada sorguluyorum. Bu kacinci oldu arkadas :D

Hakan Delikanli'yi de bu forumun tespit konusunda ustadi olarak kabul etmek gerekir. Adam Hamza hocanin geldigi herkesin salya sumuk agladigi ilk gun tespitin dibine vurmus.

Aciklamalarini dinledim, bende duygulandim, cok sevinmis..

Ama net belli oluyor, yine türk futbolcu hayrani bir TD. Yine cekecegimiz var..

Imza törenin de ayrimcilik yaptigini ortaya koydu bir kere. Iyi dinleyen anlar.

Ozm iyi dinleyeceksin arkadas.

1- Sneijder bizim oyuncularimiz hakkinda böyle konusmamaliydi, kendi de bugün öyle düsünüyordur dedi
2- Cünkü yerli oyuncularimiz degerlidir, haksizlik yapilmamali gibi seyler sacmaladi
3- Ardindan yabanci oyuncular buraya neden geldiklerini iyi bilmeliler, hakkini veriyorlar mi vermiyorlar mi diye

Özellikle en son cümle yi neden sadece yabancilar icin söyler bir insan? Neden yerliler icin söylemez, mesela Burak ve Selcuk an itibariyle cok elestiriliyor..

Bilincalti diye birsey var.. Demek ki hakkini vermediklerini düsündügü icin tek tarafli yorum yapiyor. Arti, eski Sneijder aciklamasinda da direk olarak Sneijder paranin hakkini vermiyor dedi, bugün özür dilesin dilemesin, farketmez..

Dikkatli dinleyip dediklerini iyi analiz edelim. Ha ben kötü niyetli mi diyorum? Asla! Ama bu konu da yerlilere daha cok deger verdigi ortada.

Alper Altun senin muneccimlerle olan iliskini ciddi manada sorguluyorum. Bu kacinci oldu arkadas :D

Hakan Delikanli'yi de bu forumun tespit konusunda ustadi olarak kabul etmek gerekir. Adam Hamza hocanin geldigi herkesin salya sumuk agladigi ilk gun tespitin dibine vurmus.
Ben fal bakmam arkadas :D

Digerleri neydi hatirlamiyorumda :asd22:

edit: yoksa arada sirada actigim gokyuzu+yildizlar konularindan mi bahsettin :)

Son düzenleme:
Ulan konuyu Gündüz Kılıç Galatasaray tarihinde görünce insan inanamıyor ya şaka maka kurtulduk :D

-Tapatalk-

Sen degil miydin ya ben daha onceki konularda da alinti yapip muneccimle mi sevistiniz felan demistim. Bazi konularda gecmise gidip okuyorum mesela Astana macinin konusunda mac oynanmadan once birileri 1 puan demisti, sendin onlardan biri diye hatirliyorum ama neyse artik :) Ama bu forumda bi muneccim seysi var yani :D

Ben fal bakmam arkadas :D

Digerleri neydi hatirlamiyorumda :asd22:

edit: yoksa arada sirada actigim gokyuzu+yildizlar konularindan mi bahsettin :)

O gün'e geri dönsen bana cok negatifsin, sacmaliyorsun derler de dediler zaten. Her olayda ayni hikaye.

Milletimiz analiz konusunda cok kötü.
Kendi dilimizde yazilani anlamakta 42. sirada Türkiye. Belki sebebi bu.

Hep bi gelsin de görelim mantigi var her konuda.

Avci zamanında ki yorumlari da hatirliyorum ayrica.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Tesadufe bak, Emin Capa'nin o konusmasini daha bugun izledim :)

Dediginde haklisin. Duygusal bir milletiz ve biraz da Pollyannaci bir ruhumuz var. Bunu asmak oyle kolay degil, sahsi gorusum ise imkansiz.

Uzgunum ama bu toplumda yasadigin surece yorumlarin sebebiyle cogunluk tarafindan reddedilmeye ve elestirilmeye mahkumsun dostum. :/

O gün'e geri dönsen bana cok negatifsin, sacmaliyorsun derler de dediler zaten. Her olayda ayni hikaye.

Milletimiz analiz konusunda cok kötü.
Kendi dilimizde yazilani anlamakta 42. sirada Türkiye. Belki sebebi bu.

Hep bi gelsin de görelim mantigi var her konuda.

Avci zamanında ki yorumlari da hatirliyorum ayrica.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt