Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle devre arası Umut,Sabri,Jem,Semih ve Tarık'ı Bursaspor'a alsa keşke.Ne de olsa evlatlarından ayrı kalmaması lazım.Ayrıca ben kesin Akhisar'lı Güray'ı da Bursaspor'a alacağını düşünüyorum.
Bilal ve Sabri yi istiyormuş galiba

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımımız daki çöpler den en az 3 tanesini alırsan belki taraftarın sana olan öfkesi ve nefreti bir nevi azalabilir.

Akıllı ol lan hıyar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bilal ve Sabri yi istiyormuş galiba

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer doğruysa Sabri'yi hemen yollasınlar.Bilal'e gelince aslında rotasyon için iyi bir alternatif ama ilk 11 oynarsa o zaman sıkıntı olur.Takımda yedek olarak durabilir yani ama makul bir ücretle satılırsa da niye satıldı demem.

HARZO harzshit

hamza-hamzaoglu-cocuklugumda-fenerbahceliydim.jpg

kralspor7037.jpg

488b1da.jpg

Bursa'nın kaç yabancısı var?

En az Galatasaray'da bu kazma sayesinde. Bursa'da ilk işi yabancıları kovmak olacak herhalde.

BURSASPOR (13): Tomas Sivok, Luis Advincula, Dany Nounkeu, Josue, Cristobal Jorquera, Balazs Dzsudzsak, Miroslav Stoch, Hajime Hosogai, Bakaye Traore, Ricardo Faty, Isaac Cuenca, Tom de Sutter, Tomas Necid

bursa acilen evlat transferi yapmalı. sabri umut burak semih'i verelim stoch'u alalım adam cl yüzü görür en azından.

bursa taraftarı bizim satılmış taraftara benzemez öyle koruma kollama yoktur bize istedigi gibi laf soktu yapsın bakalım bursa taraftarına

teksas sahaya iner taşlar bunu

Şu it herif için "Hamzaoğlu Galatasaray hainleri" forumu açılsın. Emre B, Ribery gibi heriflerin konuları da oraya taşıyın.

"Hainler Forumu" diye başlık açmak belki bizim foruma yakışmaz ama Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi bölümünde de bu insanın adı olmamalı.

"Galatasaray' da görev yapmış teknik direktörler/futbolcular" diye ayrı bir bölüm olabilir. Şanlı Galatasaray Tarihi bölümünde de sadece çok özel isimlerin başlığı açılabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt