Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
eunuch
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
celal hamzayi hamzanin öz oglundan daha çok seviyor
celal hamzayi hamzanin öz oglundan daha çok seviyor
saçmalama o zmnAksine hiç sevmiyorum....Ama olacak. Bu kulüp kırk tane kazık yediği Fatih Terim i bile geri getirmiştir. Hamza hiç kazık atmadı. Ayrıca arkamdan konuşma.
hamza hocayı arar olduk
hocam kop gel yine be
haklısın ama baya pozisyona giriyorduk o varkenhamzanın kafasına yumruk atam ...
zaten bu halimizin baş sorumlularından birisi.
Hamzanin verdigi zarari kim verdi? Simdiden 250 milyon TL kaybimiz var. Biraktigi enkaz nedeniyle yapilacak transferlerin maaliyeti dahil degil. Terimin 2.dönemindeki enkaz nedeniyle 2-3 yil kaybettik. Fakat Terimin basarilari da ortada. Hamzanin tek basarisi, Hamzaya ragmen kazanilan sampiyonluk.Aksine hiç sevmiyorum....Ama olacak. Bu kulüp kırk tane kazık yediği Fatih Terim i bile geri getirmiştir. Hamza hiç kazık atmadı.
Ayrıca arkamdan konuşma.
Kendisi açısından en hayırlı zamanda kovuldu. Kurduğu rezil takımla tam anlamıyla rezil olmasını isterdim.
Taraftarın başarısızlıktan sonra ah Hamza, vah Hamza diye ağlama gibi bir beyinsizlik yapmamasını umuyorum ayrıca. Bu rezilliğin yarısı Hamza'nın, yarısı Durun'un suçu.
Fanatik @fanatikcomtr Fanatik @fanatikcomtr
Burak Yılmaz: İtalyan hocalarla hep koşu, sprint, fizik gücü üzerine çalışmalar yapıyorduk. Hamza hoca ile daha çok topla çalıştık
https://twitter.com/fanatikcomtr/status/611481287099064320