Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızı halıyla getirilirse böyle 1 görüntü oluşur muhtemelen

kaanil_136619317066.jpg

mahvettin galatasarayın bu senesini ve gelecek yıllarını. bu kadar yerli yeteneksiz yetersizleri çiviledin bize yamuk yamukoğlu

Kendisi açısından en hayırlı zamanda kovuldu. Kurduğu rezil takımla tam anlamıyla rezil olmasını isterdim.

Taraftarın başarısızlıktan sonra ah Hamza, vah Hamza diye ağlama gibi bir beyinsizlik yapmamasını umuyorum ayrıca. Bu rezilliğin yarısı Hamza'nın, yarısı Durun'un suçu.

Aksine hiç sevmiyorum....Ama olacak. Bu kulüp kırk tane kazık yediği Fatih Terim i bile geri getirmiştir. Hamza hiç kazık atmadı.

Ayrıca arkamdan konuşma.
Hamzanin verdigi zarari kim verdi? Simdiden 250 milyon TL kaybimiz var. Biraktigi enkaz nedeniyle yapilacak transferlerin maaliyeti dahil degil. Terimin 2.dönemindeki enkaz nedeniyle 2-3 yil kaybettik. Fakat Terimin basarilari da ortada. Hamzanin tek basarisi, Hamzaya ragmen kazanilan sampiyonluk.

Kendisi açısından en hayırlı zamanda kovuldu. Kurduğu rezil takımla tam anlamıyla rezil olmasını isterdim.

Taraftarın başarısızlıktan sonra ah Hamza, vah Hamza diye ağlama gibi bir beyinsizlik yapmamasını umuyorum ayrıca. Bu rezilliğin yarısı Hamza'nın, yarısı Durun'un suçu.

Cüneyt denilen yönetici bozuntusunu da unutmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt