Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.650
- 16.041
- 2.538
Orada ne halt yiyorsan ye de artik bize bir daha bulasma.
Maç sonu bizi konuşmamış mı? İlginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada ne halt yiyorsan ye de artik bize bir daha bulasma.
Maç sonu bizi konuşmamış mı? İlginç
Hee isimiz gucumuz yok hanzonun yolunu gözlüyoz.Yetmedi batirip gittigi.Sonraki yönetim, bilemediniz ondan sonraki yönetim kırmızı halıyla geri getirecek.....İşte buraya yazıyorum.
Buradaki anti Hamzacılar ın çoğu da alkışlayacak. Çünkü hatalarını yeni farketmiş olacaklar.
Hee isimiz gucumuz yok hanzonun yolunu gözlüyoz.Yetmedi batirip gittigi.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahha ?Galatasaray camiası sen ve senin arkadaşların gibi nankör değildir. Bu başkan taraftarın dolduruşuna geldi. Sonrakiler bunun gibi olmayacaktır.
Hahahha ������
Galatasaray camiası çoluk çocuğun gülüşlerine alışıktır.
![]()
Sende git hamza ile baş başa köfte yeSen ne şeker çocuksun ya. Git lolipop ye.
Hic bilmiyorum, Bursa'nin maclarini falan da takip etmiyorum zaten bunun yüzünden.
Bu adam gittiginden beri daha huzurlu bir halim var.
Şampiyonluk gitsin önemli değil, siz almancılar yeterki huzurlu oldun.![]()
abi ne gerızekalı bir adam ya.. ulan sen teknık direktörsün.. bu ne ergenler gıbı selfıe cekınıyorsun.. biraz ağırlığın olsun takımda hey Allahım ya
Şampiyonluk gitsin önemli değil, siz almancılar yeterki huzurlu oldun.![]()
Sanki o herif varken gitmeyecekti sampiyonluk. Almanci diyerek aklinca asagiladigini saniyorsan devam et böyle kücük seylerle ugrasmaya.
Herifin yüzünden keşke sadece şampiyonluk gitseydi, adam bütün takımın içine etti, Çöpsaray etti kulübü.