Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki gitmeyecekti. Son topa kadar saldıran bir takım vardı. Şimdi ne? Başınızı yediniz ama çaktırmamaya çalışıyorsunuz.

Gördük son topa kadar saldiran takimi CL'de veya Hamza gitmeden önceki Rize macinda. Neyi caktirmamaya calisiyormusuz yahu.

Hamza'nin takimi iste, o kalsa da bu kadar oynardi. Öyle konusuyorsun ki sanki Hamza varken tas gibi futbol oynuyordu takim.

beyler siz hala celali takıyor musunuz ya ahahhahaha

Sezon basi evlatlarla devam etmeyi isteyen adamin puan farki bu. Kadro bu hale geldiyse suclu masor veya baskan degil. Direk HH

Sent from my HTC One using Tapatalk

Yahu kırk defa yazdım. Hangi teknik direktör bomba transfer istemez. Siz çapsız tipler evlat muhabbeti çıkardınız, ordan gidiyorsunuz. Yönetim Messi yi alacaktı da istemedi sanki.

Hamza beş puan farkla bıraktı. Size layık olan Mustafa üç haftada 11 puana çıkardı. Bununla gurur duyun, Hamza gitti diye eğlenin.

Sanarsin mourinhoyu kovduk. Celal oyle bi bahsettin ki bian pismanlik duyacaktim sonra HH dedim ve sustum

Sent from my HTC One using Tapatalk

o degilde sanki bi yükten kurtulmus gibi.
selfieler, gülümsemeler.
bizde son dönemde dibe vurmustu.
mutusuz oldugu belliydi gitmesi her 2 taraf icin iyi oldu,
bu selfieyle sanki bi gönderme yapmis gibi.
ama bu bursa takimi oynatmak cokda zor olamaz cünkü cok iyi oyunculardan kurulu.
bazi mevkilerde bizden daha iyi oyunculari var.
o degilde bizde sercani kimse oynatmiyordu, hic sans verilmiyordu hatta kiralaniyordu,
baska takimda td olununcami banko oynatiliyor onu anlamadim?

Son düzenleme:
S.A
12438969_993970357308935_2531252041795414674_n.jpg

Umut Bullet, JemPaul KaraKomisyon nerde göremedim ?

c.f : STOCH iyi hazirlanmis, verecek kobrayi ahaha

Son düzenleme:
Bizden ayrıldıktan sonra bir röportajını izledim. Tabiki de tamamını izleyecek cesareti bulamadım kendimde cunku henüz televizyonun taksidi bitmemişti. Sabrinin Galatasaray evladı olduğunu ve başkası yerine böyle oyuncuları yüceltmek istediğini söyledi. Hemen kanal değiştirip birkaç derin nefes aldim. Geri açtım, umutun çaba ve preslerinden bahsetti. Bu kez televizyonu kapattim. İyi ki kurtulduk bu fenerliden. Bunu savunan net fenerlidir

6km uzunluğundaki Amazon nehrinin altında, 4km uzunluğunda fakat ondan yüzlerce kat daha geniş bir başka nehir olduğunun kanıtları bulunmuştur, bu nehre Rio Hamza adı verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt