- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Hocanın isteği doğrultusunda kondisyoner yükler.takıma kondisyonu hoca mı yükler kondisyoner mi?
acaba bu takımın 11-12'deki kondisyonuna kavuşamamasının suçlusu hocalar mı yoksa scout piri'yi gönderenler mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın isteği doğrultusunda kondisyoner yükler.takıma kondisyonu hoca mı yükler kondisyoner mi?
acaba bu takımın 11-12'deki kondisyonuna kavuşamamasının suçlusu hocalar mı yoksa scout piri'yi gönderenler mi?
Kondisyoneri o gerizekali Hamza getirmedi mi takimin basina? Savunulacak yani yok, tamamen Hamzanin sucu.
duygusal davranıp kendi adamlarını getiriyorlar. tek suclu hamza dersen kaybedersin.
tek suclu hamza degil. yönetim ne için var?
neden sorgulamıyor?
herşeyi hocadan bekleme dönemi bitmedikce durdugumuz yerde saymaya devam ederiz.
prof. yönetim lazım.
Kusura bakma ama bu konuda Hamza tamamen tek sucludur. Bir teknik direktör yanina ve ekibine güvendigi ve calismak istedigi adamlari almak isterse yönetim ne yapacak burada.
Kondisyon olarak bu takimin yerlerde sürünmesinin tek sorumlusu Hamza ve berbat ötesi kondisyoner arkadasi. Takim tüm yaz yatti. Yok 3 kupa yok sampiyon takim yok o kerma senin bu kamera benim yok Dany'yi Sercani falan deneyecegim derken tüm yaz gecti gitti.
bu takımın kondisyonu 12-13'tede iyi degildi ama bu kadar kötü degildi. 13-14'te rezaletti. gecen sene 13-14'ten bir tık üste, bu sene hepsinden beter.
yönetim hocaya sormasın. scout piri bu kulübün değişmez kondisyoneridir desin mesela..
:asd22:İlhan Cavcav: "Galatasaray'da ciddi bir yönetim hatası var. Hamzaoğlu'nu niye bıraktıklarını düşündüğüm zaman mantıklı bir izah bulamıyorum"
İlhan Cavcav: "Galatasaray'da ciddi bir yönetim hatası var. Hamzaoğlu'nu niye bıraktıklarını düşündüğüm zaman mantıklı bir izah bulamıyorum"
Bilal var Hamit var, Melo'nun boşluğunu doldurabiliriz. Gerekirse Hakan Balta'yı kullanırız.
Umut sahada yürüyebildiği sürece takımda tutulmalı.
Aha geldi yıldız (BY17)
Mario Gomez için inanılmaz paralar istediler
Semih'i 'yedekleyecek' stoper alabiliriz
Jem antrenman tempomuzu artıracak