Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin takıntıların,beceriksizliklerin yüzünden taraftar halen güvenemiyor yönetime.Kendini geliştir,gel diyordum da,sen bir arpa boyu yol alamayacak bir adamsın belli oldu bu.Bir daha kulübün önünden geçmemen dileği ile.

Senin takıntıların,beceriksizliklerin yüzünden taraftar halen güvenemiyor yönetime.Kendini geliştir,gel diyordum da,sen bir arpa boyu yol alamayacak bir adamsın belli oldu bu.Bir daha kulübün önünden geçmemen dileği ile.

Sadece burası doğru.

Yönetime güvenmememiz için Hamza'ya gerek yok. Mal belli ediyor kendini zaten.

2. yıl gerçekten sıçtığı doğrudur ancak, şampiyon olduğumuz sezon onun yerine başka hoca gelse şampiyon olamazdık.

Dursun'u istemeyen herkes benim düşüncemde Forumda kank

Sorabilirsin herkese :D

Yok haklısın,biliyorum Dursun'u istemeyenlerin hepsi öyle.

Ya benim derdim Dursun Mursun değil,Galatasaray.Olumlu bir havada halen körü körüne anticilik devam ederse,bu takım boktan kurtulmaz bu adam gidene kadar.Bu adamın gitmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı?Yok.Tek umudumuz,iyi işler yapmasını beklemek.

Yok haklısın,biliyorum Dursun'u istemeyenlerin hepsi öyle.

Ya benim derdim Dursun Mursun değil,Galatasaray.Olumlu bir havada halen körü körüne anticilik devam ederse,bu takım boktan kurtulmaz bu adam gidene kadar.Bu adamın gitmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı?Yok.Tek umudumuz,iyi işler yapmasını beklemek.

aynen çok doğru bir cümle.. işler iyi giderken aynı Trabzonspor gibi ''Kupa kupa kupaaaaaaaaaaaaa''' diye bağırırsak bataklıktan çıkamayız...

advocat tavla oynarken hamza hocam santranç oynadı ve taktik zekasıyla fenerbahçeyi dağıttı

Helal lan, sana bu sezon bir daha itoglu demeyecegim.

İyi oldu hem Fenerbahçe'yi yendi hem de kovulma sebebi bizim maça kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt