Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönem ortasında görevi bırakıp Bursa küme düşer demiştim. Ligin boyu uzun olsa hakikaten küme düşürecekti. 12 Puan fark var düşmez herhalde gerizekalılar. Güzelim kulübünde içine etti psikopat herif

Geçen sezon Bursa'nın kadro değeri 88 Milyon € iken şuan 44 Milyon € adam ne ediyor ne yapıyor kadronun içine sıçmayı başarıyor. Balazs, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz bunları gönderdi yerine aldığı adamlar Bilal, Merter, Furkan, Stancu
Alakasi yok Hamza ile kurulan kadronun ,ligin maddi olarak en zorda kuluplerinden biri Bursa,650 bin euro harcayarak girildi sezona 2 oyuncu kiraladilar o parayla,altyapidan cikardiklari oyuncular ile oynuyorlar hedefleri kumede kalmakti,Hamzanin tercihi degil yani bu yasananlar.

Hamza HAMZAoğlu diye yazılır adam diye okunur.

O gitti dağıldık, o gitti Bursa dağıldı. Bursa'yı dolandıran

bursaspor-da-recep-bolukbasi-yeniden-baskan-7317308_x_3185_o.jpg

Galatasaray'ı dolandırıp peşkeş çeken

fft104mm3593513.jpg

ve terkedip giden Aysal daha suçlu kendisinden.

Hamzaoğlu'nun tek suçu İNATÇI VE İLETİŞİM YOKSUNU biri olması. Bu sebeple büyük takımda zor barınır nereye gitse.

Romantiklesmeyin yine.

Irkci herif.

Alakasi yok Hamza ile kurulan kadronun ,ligin maddi olarak en zorda kuluplerinden biri Bursa,650 bin euro harcayarak girildi sezona 2 oyuncu kiraladilar o parayla,altyapidan cikardiklari oyuncular ile oynuyorlar hedefleri kumede kalmakti,Hamzanin tercihi degil yani bu yasananlar.

O zaman büyük tesadüf gittiği her kulübün küçülmeye gitmesi. Nedense Hamza'nın gittiği her kulüp Bilal,Merter,Jem gibi isimleri alıyor

O zaman büyük tesadüf gittiği her kulübün küçülmeye gitmesi. Nedense Hamza'nın gittiği her kulüp Bilal,Merter,Jem gibi isimleri alıyor
Her hocanin inandigi adamlar vardir soldash
Ornekler ile tezimi guclendireyim;

Ziya Dogan -Ayman birlikteligi
Mourinho -Zlatan
İmparator-Mufit Erkasap

Bu gözler bu şerefsizin Galatasaray forumda savunulacağını da mı görecekti? Ulan herif Melo'ya söz geçiremeyince s*ktir etmek için her şeyi yaptı, Umut Bulut adlı kekonun bir sene daha iflahımızı s*kmesine fırsat verdi. Antreman temposu diye adam aldırdı lan bu herif? Telles'in, Bruma'nın başını yedi. Hamit'tir, Sabri'dir ne kadar leş ve şeref yoksunu adam varsa bunun döneminde kral oldu. Koduğumun ırkçı aptalı Dursun'u savunacağım diye totosuna tekmeyi yedi ve s*ktir olup gitti. Gitsin şimdi Fener'in başına geçsin.

hoca moca olmadığı yüzüncü kez kanıtlanan adam.zaten o takımın başındayken Galatasarayın adıvar diye şampiyon olduk ismimiz yetti.antreman yaptırmayı bile bilmiyor.bursaya giderken övmüşlerdi bunu burdaki tipler hazır kadroyu ikinci devre alıp yönetti diye.o zaman da diyorduk bunla sezon öncesi çalışma geçiren takımı görün öyle hakkında konuşun diye.nasıl takımı çalıştırıyorsa ilk 10 haftadan sonra bütün oyuncular +10 kilo olup 3 km az koşuyor.antremanda top kaptırmaca yapmaktan başka birşey yapmıyordu zaten gstvde görüyorduk.ondan yerli çete bunu çok severdi.

Bu hıyar ağası yüzüne bugün bu durumdayız

Acik konusacagim.

Mal, gerizekali ve irkcinin önde gideni ama hakkini da da vermek lazim. Bu adam elindeki kisitli malzemeden birseyler yapmayi becerebiliyor, burada hüner tamamen Hamza da mi yoksa sansi da mi yaver gidiyor daha tam cözemedim. Bu adam'in gercekten cok sansli olduguna inaniyorum ben.

Karakteri biraz daha farkli olsa ve "mazlum", "efendi", "boynu bükük kücük Emrah" tavirlarindan arinsa ve spastik takintilarindan uzak kalabilse zamanla Türkiye standartlarina göre fena olmayan bir teknik direktör olabilirdi. Yönetime yaranacagim diye kendi kendini bitirdi gerizekali. Kendi düsen aglamaz derler, aglama ulan sen de.

Son düzenleme:
Herkesin egosuna laf edebilse de performansına laf edemediği Fatih Terim 1997-1998 sezonunda 9 puan geride iken gönderilse UEFA ve 4 lig şampiyonluğunu belki hiç kazanamayacaktık.

Hamza Hoca'yı lamı cimi yok sosyal medya acımasızca çarmıha gererek BU DURSUN DENEN PATAVATSIZ ORDUSUNA HEM DE BOZUK PARA GİBİ HARCATMIŞTIR.

Getirebileceği en iyi hoca Hamza etmeyecek bir yönetim var elimizde. O gün iki açıklamasına bakıp vizyonsuz bilmem ne dedi millet. Senin başkanın gidip o gittikten sonra 20 transfer yaptı 15'i yerli ve kalanı da komisyon transferi.

Etme bulma dünyası o gün oh dediğimiz için bugün belki de ah diyoruz.
not: Hamza Hoca'nın iyi bir hoca olduğunu falan iddia etmiyorum. Ama aşı tutmuşken, elde ki kadrodan maksimum verimi alıyorken ve iyi nyetli çalışıyorken yönetimin transfer ve maddi manevi vizyonsuzluğunun bütün payını tek bir kişiye yüklemek VİCDANA SIĞMADI.

Hamza döneminde sampiyon olmasaydik, durumumuz su an ne olurdu bilmiyorum.

Özür dilerim hocam

Destegi Astana macindan sonra kestigim icin özür dilerim

Şu adamı savunmayın Allah aşkına

Şu anki durumumuzun Dursun dan sonraki en büyük payı bu şahsiyettir. Futbolcudan filan anlamayan Prandelli'nin çalıştırdığı takımının üzerine çöken küçük takım hocasından başka birşey değil. 3 kupa kazandırdı geyiğinide bırakın artık.

En azından rakip kaleye gidebilen bir Galatasaray vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt