Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

"Sakın tek bir kelime dahi edeyim deme.
Sakın tek bir yalan dahi söyleyeyim deme.
niye biliyor musun?
çünkü, inanırım…"

hamza-hamzaoglu-galatasaray_8vddynxw764b1udzpy8uppvxu.jpg

Son düzenleme:
Eğer şu an Hamza'yı konuşacak duruma geldiysek geçmiş olsun kulübe kepenk indirelim :oley:

Baskalarinin pes ettigi yerde, yere düsmekte olan cimbom bayragini alip göndere ceken, kupa beyi Hamza Hamzaoglu

1970 yılında dengesizliğe tepki olarak doğdu hodjamız.

Bugün hala takımın başında olsa Tolga gibi bir andaval yerine Bilal'i izliyor olabilirdik.

Kendisine haksızlık yapıldığını söylemiş miydim?

Denge Denge Denge

Denge Denge Denge

Denge Denge Denge

Denge Denge Denge

Denge Denge Denge

Denge Denge Denge

Denge Denge Denge

Son düzenleme:
1970 yılında dengesizliğe tepki olarak doğdu hodjamız.

Bugün hala takımın başında olsa Tolga gibi bir andaval yerine Bilal'i izliyor olabilirdik.

Kendisine haksızlık yapıldığını söylemiş miydim?

Selcuk'un yaninda Merter orta sahamizi silip süpürürdü. Sen de begeniyordun Merter'i degil mi reis Sinan Bilgin

Hıyar gibi Dursun'a siper etmeseydi kendisini. İçimizden hallederiz demeseydi. Bana şu topçuları alın bunlarla olmaz deseydi, Melo yoksa Hamit var demeseydi, Jem'i antrenman temposu için aldık demeseydi, istedikleri alınmayınca istifasını bassaydı, sebebini de taraftara açıklasaydı Fatih Terim'den büyük Galatasaray efsanesi olurdu. Muhtemelen giden de o olmazdı bu durumda, Dursun olurdu. Hem kendisini, hem camiayı, hem de taraftarı kurtarırdı bu çileden.

Ama o biz seni becermek istiyoruz diyenlere kıçını döndü.

Selcuk'un yaninda Merter orta sahamizi silip süpürürdü. Sen de begeniyordun Merter'i degil mi reis @Sinan Bilgin

Can sende dahil çoğu taraftarın anlamak istemediği bir NOKTA var.

Takımın maddi durumu öyle 5 sene Drogba, Sneijder alalım her sene noktasında değil. Türkiye'de her iyi şey 1-2 senedir maksimum.

Sen gidip şartlar belliyken onun üzerinde beklenti ve hayal inşaa edersen küçük gördüğün adamın bile yanına yaklaşamayacak kişilerin idaresinde salınırsın böyle.

MADDİ DURUM= KÖTÜ
ELDEKİ YÖNETİM= ÇAPSIZ

KISITLI KOŞUTLARDA İŞ YAPACAK T.D= HAMZA HOCA

Gidip Amerika'yı keşfe kalkarsan bu durumda sonucu da bu olur. Getirdikleri adamlar ortada sonrasında. Burak gitti forvet golünü unuttuk Podolski 5 gol attı koca sezon ligde. Eren her 5 maçın 2'sinde sakat zaten ve Burak'dan daha mı iyi golcü. Alamazlar abi bunlar. Herkes DEFOLSUN DİYOR PERFORMANSI DÜŞENE. AMA ŞU AN MADDİ MANEVİ O DÜŞÜK SEVİYE GÖRDÜKLERİMİZDEN DAHA DÜŞÜĞÜNÜ ALMA GARANTİLİ BİR DÖNEMDEYİZ. AYSAL GELSE O BİLE İLK DÖNEMİ GİBİ BAŞARILI OLAMAZ ŞU ŞARTLARDA.

AMA ŞU AN MADDİ MANEVİ O DÜŞÜK SEVİYE GÖRDÜKLERİMİZDEN DAHA DÜŞÜĞÜNÜ ALMA GARANTİLİ BİR DÖNEMDEYİZ. AYSAL GELSE O BİLE İLK DÖNEMİ GİBİ BAŞARILI OLAMAZ ŞU ŞARTLARDA.

Aysal da bunu adı gibi bildiğinden popülist laflarla taraftarın ağzına bal çalıp gelmiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt