- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
ilk maçında kendisine koymuşlar galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi şampiyon yaptı herif o birşey değil. belimizde doğrulmadıHamza Hhoca gittiğinden beri galibiyetin yok konuşuyorsun ama.
Aadam gittiği her takımda iyi sonuç alıyor.
Osmanlı'da 3 maçta 6 puan aldı.
Bizi şampiyon yaptı herif o birşey değil. belimizde doğrulmadı
Caroleyi ben başta beğeniyordum ama sonradan oda mala bağladı. Bize gelen geri gidiyor performans olarak. Bizim orta saha ve defans tamamen değişmeden 1 halt olmaz bizden. 6 11 oyuncusu lazım bize kaliteli olanından. Dursunu düşünüyorum sonra. bize nefes almak haram diyorumKadro acayip erozyona uğradı.
Felipe Melo
Alex Telles
Burak Yılmaz
Emre Çolak
dan
Tolga Ciğerci
Lionel Carole
Eren Derdiyok
Josue
4'lüsüne kaldık. Sabri yerine birini koyamadık zaten idareten oynuyordu 2 sene daha yaşlandı hala oynuyor. İlk saydığım isimlerin hepsi en az 1 gömlek ve hatta 2-3 gömlek üstün oyuncular bunlardan.
Olcan alternatifti sol beke onu da gönderdiler. İyice mal birtakım var sahada. Futbol zekası bu kadar düşük takım nasıl başarılı olsun.
Caroleyi ben başta beğeniyordum ama sonradan oda mala bağladı. Bize gelen geri gidiyor performans olarak. Bizim orta saha ve defans tamamen değişmeden 1 halt olmaz bizden. 6 11 oyuncusu lazım bize kaliteli olanından. Dursunu düşünüyorum sonra. bize nefes almak haram diyorum
Carole'ü geldiğinde de mal buluyordum hatta çok eleştiri aldım burada. Futbol zekası olmayan adamın bizim takımda işi yok.
Şimdi de Tolga için yok iyi falan diyorlar. Sene başında da yetersiz koş koş oyunu oynuyordu. En formda hali de olsa çekilecek adam değil bunlar.
Gittiği her takımın ırzına geçiyor gerizekalı.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Su tarz populist ve adice postlarin uzmekte sahsımıAkhisar kariyerinden bellediği 3-5 topçu var,her takıma götürüyor onları herif.![]()
Su tarz populist ve adice postlarin uzmekte sahsımı