Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Kararsızım bu konuda. Aslında Sneijder için düşüncelerini bir kenara bırakırsak gayet mantıklı tercih. Sezon sonunda Mancini gönderildiğinde gelseydi kimse itiraz etmezdi.

Galatasaray'daki kaderini otoritesi ve taktik bilgisi belirleyecek bana kalırsa... İplenmeyen bir hoca olursa kendi kariyerini de bitirir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk&Burak'i kesemeyen hocalar olsun, yönetimler olsun, teneke baglanip postalanmaya mahkumdur. Bu kanseri takimdan kesip atmadan kimse basarili olamaz.

GS ı mutlaka izlemişdir.

Sorunu yabancılarda mı görüyor yerlilerde mi ?

Türk basının anlaşmalı kalemşörleri suçu hep meloya sneijdere atıyor

Ama eski GS lı futbolcular olsun (Hakan Ünsal) objektif yazarlar olsun hepsi sorunun yerlilerde oldugunu söylüyor..

Bende bu görüşü paylaşıyorum..

Benim sahada gördüğüm iyide oynasa kötüde oynasa çoğu zaman kesikde yeseler yabancılar ne zaman şans veilse canla başla oynuyor

Trip atmıyor hocaya tavır yapmıyor . Kazanmak için hırslılar...

Melo yırtınıyor , chedjou yırtınıyor Bruma garibim 5 hafta yok ertesi hafta oyunda ama elinden gelenin en iyisi yapmaya calısıyor.
telles 1 oynuyor 1 oynamıyor hiç biri gıkını çıkarmıyor...

Ama Burak efendi olcan efendi selcuk efendi hep triplerde hep triplerde

Hamza gelince kimin yanında yer alacak ?

Yabancılara destek verip Burak ı olcanı selcuğu bunlardan birini birkaçını kesebilecek mi ?

Yoksa onların sırtını sıvazlayıp meloyu mu sneijderi mi kesecek ?

Ben buna bakarım..

Gerçekten iyi bir hoca şu an sorunun Burak da oldugunu çıban başının o oldugunu üstüne üstlük GS ın en etkisiz elemanı oldugunu sahada her atagı öldürdüğünü görür

Ama Hamza da bu yürek varmı ? Bunu görmüşmüdür şüpheliyim ...
Sanmıyorum.. O yüzden hamza olayıda fiyasko olur.

Gelir meloyu keser chedjouyu keser

Kararsizim.

Ersun Yanal, Ertugrul Saglam, Senol Gunes firsatlarini degerlendiremedik.

Tamamen bir Turk futbolcu yanlisi kendisi. Sneijder hakkinda soyledikleri talihsizlik. O laflari yemek zorunda. Insallah basarili olur ama gelir Sneijder'i filan keserse 2 hafta sonra, Hocasinin yanina geri doner.

Başarılı olmak istiyorsa kimsenin gözünün yaşına bakmadan operasyon yapacak

öncelikle takım içindeki elebaşı olan Selçuk ve Burak'ı kesecek

yoksa o kankagiller onun da başını yer

Allah korumus.

Ali Naci Küçük:"İsim vermiyorum ama bazı yöneticiler dün gece Hasan Şaş'ı istedi az daha Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Şaş oluyordu."

10801994_909375129107972_8554365176798901856_n.jpg

Sneijder'i eleştirip yerlileri öven bir adama sıcak bakmam mümkün değil.

3 hafta önce gerekn yapılsa şu anda başımızda Ersun Yanal vardı ve biz muhtemelen ne Trabzon'a ne de Anderlecht'e kaybetmemiş olacaktık.

yazık oldu sneijder'e bu mal oynatmaz. nasılsa daha kesinleşmedi o zaman kadar sövebilirim yabancı düşmanı ırkçıya.

Ne isimler geldi takımın başına Hepside isimli.Hiç birşey yapamadılar. Bleki bu olur

Arkadaş bu adam Akhisar 'da ne yaptı ki ilk 8 'e bile girmişliği yok.

Olumlu bir kara degil. Fakat bu kararı tatisacak durumda da degiliz.

Geri
Üst Alt