Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Kararsızım çünkü Prandelli'nin gitmesi oldukça doğru ancak yerine kim gelebilir o belirsiz.

Hiç olumlu bir tercih değil yine yerli tayfaya toz kondurmacak bir adam aldık ben hiç adaletli olacağını düşünmüyorum bize adaletli bir Türk hoca lazımdı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durun bakalım ya hemen sevinmeyin. Daha belli olmadı.

Kaybeden yalnız Yine Fatih Terim oldu.
Mete Düren öyle bir açıklama yaptı ki Fatih Terim izin verirse göndeririz diyerek

Milli takım bitmiş herşeyi başdan yapacağız edebiyatı yaparken Fatih Terim en yakın yardımcısını göndermeye sıcak bakarmı ?

İzin vermezse bu sefer yine GS camiasından taraftarından büyük tepki çekecek..

Adam diyordur şimdi kim attı lan bu Hamza fikrini ortaya diye.
Hamzanında kabul etmesine acayip sinirlenmişdir

Hamza , Sneijder'i silemez, silmeye de çalışmaz bence yönetimden talimat gelmezse tabi

Çok beklenti içine girmemek lazım

eğer tutarsa devam eder

tutmaz ise sezon sonu teşekkür edilip yollanır

yeni yönetimde yeni bir hoca getirir

Yabanci hocalardan bize bir hayir yok. Istisnalar var Lucescu gibi, Bilic gibi ama baya sansli olmak gerekiyor.

Yerli hocalar arasinda gayet iyi bir tercih Hamza Hamzaoglu. Ben sahsen cok güveniyorum. Biraz sabredip kendi hocamizi yaratmaliyiz.

Akhisar´da yaptiklari ortada, Galatasaray´in formsuz oyuncularindan da yüksek verim alabilir.

Iyi bir Galatasarayli, camiamizin evladi ve en önemlisi iyi bir hoca bence.

Vay efenim Sneijder, vay efenim Terim nasil izin verirmis. Kim izin verecekti peki? Bazen hayret ediyorum yorumlara.

Bi insani tek bir cümleden yargilamak yakisiyor mu? Denizli de Melo´ya kil ama Denizli Denizli diye aglayanlar var.

Gelir "Sneijder en önemli oyuncumuz" der, olay kapanir. Amma büyüttünüz.

Ligi tanıyan bir hoca lazımdı özellikle Türk olmalıydı zaten
şikeci ersun diye ölenlerin Galatasaraylı olduğu bilinen kişilere bu tavırlarını anlamak mümkün değil
akhisara nasıl top oynattığını biliyoruz
yabancı hoca tamamen intihar olurdu

Yok terimin adamıymış yok sneijderi meloyu istemezmiş
ulan elin şikeci fbli ersununa güveniyosunuz kendi adamınıza güvenmiyosunuz
ne biliyosunuz ersunun takımı sabote etmeyeceğini

Galatasaray ne çektiyse Galayasaraylıyım diyen adamlardan çekti.

Kişisel sempati açısından,Galatasaraya başarılar yaşatmasını en çok tercih edeceğim biri olmasına rağmen kararsızlar arasındayım (Profesyonel perspektifle baktığımda, Ersun hoca kaçırılmamalıydı diye düşünüyorum hala)...

- Çok düzgün bir karakter olarak biliyorum, hiç bir olumsuz görüşe de rastlamadım bu açıdan.

- TD lük için gerekli görülen baskın tavırdan uzak yapısı, özellikle büyük takım çalıştırmak bakımından handikap olabilir.

- Keşke Akhisar' da devam ediyor olsaydı, kendi başına gayet güzel işler yapabilmekte iken, ''Fatih Terim' in yamağı'' durumunu kabullenmesi, 'tenzil-i rütbe' gibi oldu, üstelik Terim' in kendisine teknik-taktik anlamında katacağı pek bir şey de yoktu zaten.

- Sneijder hakkında yaptığı yorum her bakımdan talihsizlik oldu, hem yabancı oyunculara karşı önyargılı bakış açısını ortaya koymuş oldu (ki yerli futbolcular bunu suistimal etmeye zaten çok hazır durumdalar), hem de Sneijder özelinde ''Terim' in davasını güdüyor'' gibi, imajını zedeleyecek bir tavır göstermiş oldu...

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın...

Beklemek lazım biraz şans verip kadro tercihlerini ve sneijder ile tutumunu beklemek lazım 3-4 haftaya netleşir

Selçuk Burak iyice tepemize çıkacak zaten ilk icraat i Sneijder i kesip Yekta yi oynatmak olur

Burak ve Selcuk kesicek adam ariyor taraftar yonetim Sneijder'i kesicek adam getiriyor.

Ayrica yok gsli yok evladimiz dedigimiz herkes bize cektirdi anasini sattim, ne evladmis.

Bundan hic bir sey olmaz.

Hayır! Akhisar' a top oynatmak ile Galatasaray' a top oynatmak aynı şey değil.

Burak Selçuk kardeşleri kesip, Sneijder'in komutada olduğu kanatlı bir sistem oynatırsa çok iyi olur.

Bakalım,bunları yapacağından çok ümitli değilim ama göreceğiz artık :)

Hayırlı olsun. Sneijder hakkında söylediklerinde bende kızmıştım. Fakat şu an önemli olan, her maça 3 ön liberoyla çıkan ve bunda ısrar eden, takımı bir tık olsun bile ileriye götüremeyen. Bruma'yı kullanmayan kazanmayı bile düşünmeyen Prandellinin gitmesidir.
Prandellinin gitmesinden sonra mantıklı olacak olan tercih şuydu; Türkiye'yi, ligimizi ve Galatasaray'ı tanıyan yerli bir isim. Hamza Hamzaoğlu iyi bir Galatasaray'lı üstelik. Haberlerde okudum babası vefat etmiş. Başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Destek olmalıyız. Sneijder sözlerine şu anda takılmamalıyız. İnşallah başarılı olur.

Olumlu olacağını sanmıyorum,yüksek miktarda ft yüklemesi yapıldı kendisine son zamanlarda. Burak ve Selçuktan kurtulma ümitlerimizde sona erer hamza gelirse.

Hayır! Akhisar' a top oynatmak ile Galatasaray' a top oynatmak aynı şey değil.

Doğru ama büyük takımın getirdiği sorumlulukları kaldırabilir mi ?

Şu aşamada cevap vermek doğru değil. Bu cevabı hep birlikte izleyerek göreceğiz.

En azından doğru kararlar verebilecek biri olduğuna inanıyorum.

Geri
Üst Alt