Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Sneijder vb. oyuncuları ancak yönetim gönderebilir. Yok hoca istemiyor, gönderilsin dedi vb. açıklamalar yalandan başka birşey değildir. Yönetim harici kimse bu riske girmez.

O yüzden Hamza geldi, Sneijder'i gönderecek algısı saçmalıktan başka birşey değil.

İnanılmaz bir taraftar kitlesi olduk, ülkenin yansıması olsa gerek. Forum komplo teorileri ile doldu taştı. Prandelli gitti, yerine gelecek olan kişi geçmişi tertemiz, iyi bir Galatasaray'lı olduğu herkes tarafından kabul edilen bir kişi, belli bir tecrübesi de var. Şikeci Ersun, Hikmet, şovmen Yılmaz gibileri geleceğine bugün itibariyle çok ama çok iyi bir tercih Hamza Hamzaoğlu. Sneijder için şöyle demiş, böyle demişi bırakıp takıma sahip çıkalım.

Sneijder'la ilgili dedikleri yedek birakacak anlamina gelmez ama yerli hayrani oldugu belli.

wesley için koşmuyor yeauhhh diyen bir vizyon tabiki kötü tercihtir

Bence dogru tercih. Türk hoca ile calismak en mantiklisi. Hamza hoca da kendisini akhisar gibi dandik bir takimda kanitlamis bir TD.

Ölmüs oyunculardan yüksek verim almis, 2.lig seviyesinde bir takimi ligin en disli takimlarindan biri yapmis, basarili olmus.

Iyi bir Galatasarayli, genc, hirsli, adam gibi adam. Tabiki dogru tercih. Artik sabredecegiz ve destek olacagiz. Kendi hocamizi yaratacagiz.

prandellıden ıyı olacagı kesın.bu bıle yeterli.ama akhısar performansı ıle sadece GS teknık dırektor olmamalıydı.GS a teknık adam olmak bu kadar mı basitleşti.

Sneijderi adam gondermek istermi, kotu oynasan bile mac kazandiran oyuncudur Sneijder, yani hocanin olmazsa olmazi olmasi gerekiyor. Prandelli ise yenilmek istedigi icin sneijder ya cikiyordu ya yedek basliyordu.

Hamza gerizekali degilse Sneijder ilk 11 oynar, yok gerizekali ise sneijder yedek veyahut kadro disi birakir ve prandelli'den daha kotu hoca olarak adlandirilir.

Nerde capsiz adam var miknatis gibi cekiyoruz arkadas.

Gelecek selcuk burak kankilerinin uzerine titreyecek, Sneijder kosmuyor diye de gonderecek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayır dedim, çünkü elinde aynısı var Tugay KERİMOĞLU, bize daha çok başarıya aç, hırslı, büyümek için elinden gelen her şeyi yapabilecek hoca lazımdı, Hamza'da o hırsı ben nedense görmüyorum.

Şurda 10 kişiye sorsan en az 5' i bu konuda uzlaşamaz. O yüzden farklı fikirlere fazla takılmamak lazım. Başarı yada başarısızlık için bir ön karar ancak 4-5 maç sonra şekillenir.

GT-I9300 Tapatalk

Bence Fatih Terim'in yardımcılığına devam etmeyip Akhisarda devam etse burdaki isimlerin çoğu hayırdiyemezdi . Ben de dahil bir çok kişi Fatih Terim'e uzaktan kumandalık yapacağını düşünüyoruz ve korkuyoruz.

Ben kötü bakmıyorum Hamza Hoca'ya. Gelsin ama bütün önyargılarını bırakıp adaletli forma dağıtmaya gelsin.

%100 oranda hayir

hamza nedir la hamza diye isim mi olur + sneijdera musleraya hocalik edecek herhangi bi titri mi var KIM LAN BU HERIWF

Bana göre çok doğru bir tercih.

Hamza adam gibi adamdır hocalığını da Akhisar'da ispat etti. Galatasaraylı oluşu da ayrı bir avantaj.

Umarım taraftar ve yönetim gereken desteği verir kendisine. O da korkmadan cesur bir şekilde kadroda gereken hamleleri yapar, ki ben yapacağına inanıyorum.

Yok Burak'la Selçuk'u kayırır, yok Sneijder'i küstürür. Böyle şeylere ihtimal vermiyorum. Takım için ne doğruysa onu yapacaktır

Geri
Üst Alt