Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
la adam zaten sadece sezon sonuna kadar gelmis, gelmis adami yerden yere vuruyorlar. Gel dersin gelir git dersin gider senden tazminat da almaz ne de olsa Türk bi hoca. Prandelli den kötü olmayacagina göre minimalist bir yaklasim sergilemek lazim. Kötüyse tesekkür edip yollarsan bu kadar basit.

hamza hocayı istemeyenlerin üzerine fazla gelmeyin bence. Çünkü büyük çoğunluğunun böyle düşmesinin sebebi hamza hocanın sneijder hakkında konuşmaları. Böyle bir konuşma geçmemiş olsaydı % 90 kişi hamza hocayı belki de ilk aday olarak yazardı

Sadece Sneijder meselesi degil bu. Ayni konusmasinda klasik kokusmus zihniyetle yabanci Turk ayrimi yapiyor (Turk oyuncularin paralarinin hakkini filan verdiginden bahsediyor - hersey bu kadar ortadayken boyle bir sey diyen ve bunu savunan biri icin ben saglikli bir insan diyemem). Ayrica Galatasaray'i satip Galatasaray'in basarisiz olmasi icin elinden gelen herseyi yapan bir federasyonun emir kulu olan o elemanin altinda calisiyor. Ve biz gidiyoruz ve bu adamla anlasma yapiyoruz.

Bana bu cok koyuyor.

Yukarida belirttigim gibi teknik ve taktik acidan ileri gidecektir takim cunku daha geri gidecegine ihtimal vermiyorum fakat etik ve ahlak konusunda geri gittigimiz cok ve cok aciktir.

valla hayirli olsun falan da simdi ft böbürlenecek bakin size yardimci hocami gönderdim.ft icin bi nevi iade-i itibar olacak!!

☆$☆

Son düzenleme:
etik ve ahlaki yonden kesinlikle yanlis tercih.

taktik acisindan zaten su an patates koysak takimin basina daha ileri gideriz onun icin taktik teknik karsilastirmasi yapmiyorum bile.

Transfermarkt'ta yazan bilgiler yanlis,bruno'yu forvete yazmislar ama cizgide oynadi butun sezon 4-2-3-1 yani.

Maguruscularin yönettiği bir anadolu takimi için doğru tercih.

ftnin fedaisi geldiğine göre yapılacak transferlerden biraz daha komisyon yiyebilirler

bakalım bu soygun daha ne kadar sürecek

duygun dededen ciddi anlamda doğru bir karar vermesini beklemek aptallık olurdu zaten

Rezillikte son perde.feneri küme düşüremedik ama kendi kendimizi imha etmekte üzerimize yok.Bu gidişle Balıkesirspor gibi 3 puan alacağımız takımda yok.

Gaziantep yolculuğu sırasında ve havalimanında durum değerlendirmesi yapan futbolcular, Hamzaoğlu tercihini yerinde buldu. Milli takımda birlikte çalışan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Olcan Adın, Hakan Balta ve Tarık Çamdal genç teknik adam için olumlu görüş belirtti.

eyvah ntvsporda yerliler cok memnun bu karardan diyolar yandık arkadaşlar

gelebilecek nadir isimlerden bu mali durum ve kaosta daha iyisi gelemezdi. Ayrıca en çok eleştirilen koşu mesafesinde ciddi yol alırız çünkü akhisar geçen yıl 115lere kadar çıkıyordu. Akhisarda diğer iyi yaptığı iş kanat hücumlarıydı bence Bruma'dan baya faydalanacak. Akhisarda kötü olan şey ise gol yemekti geçen sene 10. olmasına rağmen 55 gol yemiş bu yıl bu kadar kötü olan savunmamız düzelecek gibi durmuyor ama en azından koşu ve kanat hücumlarında gelişebiliriz.

kesinlikle hayır...eskiden sömürge devletleri uzaktaki ülkelere ileri sömürge valileri atardı...galatasaray kimsenin gölgesinde kalmayan bağımsız bir kulüp olmalı

Gerçek Galatasaraylılar böyle günde belli oluyor. Küfretmeyen kalmamış..

HAMZA HAMZAOĞLU bir tercih değil Fatih Terimn gölge hocalık yapacağı bir sistemin parçasıdır,Abdurrahim Albayrak terim ile görüşerek Hamzaoğlu direktifini aynen yerine getirmiştir takımın kesin patronu hamzaoğlu değil perdenin arkasında fatih terim olacaktır

Gün geçtikçe icraatları ile herkes bunu anlayacaktır,yeni bir yerli hükümranlığına Yıldız tilbe grubunun daha çok şımaracağı bir düzene hazırlanın.İlk icraat ocak ayında SNEİJDER gönderilecek şimdiden söylüyorum bekleyip göreceğiz

Geri
Üst Alt