Ben geçiş dönemi için getirilmiş bir isim olarak bakıyorum ama bunun futbolumuza olumlu yansıyacağını yada bizi başarıya götüreceğine inanmıyorum.
Ben de aynı cümleyi yazmak için girdim konuya. Açıkçası ligin son haftalarında ve ligde çok kritik dönem geçiriyor olmasak anlarım da.
Şu dönemde 1 ayda kaybedilecek puanlarla daha ligin yarısında havlu atma riski varken .... Hani kalıcı olma ihtimalini de düşünüyorum. İstemem şahsen.
Hep gündemdeki küçülme olayı çerçevesinde bir tercih gibi görünüyor gözüme. Yıldızlar gidecek, yerlilere talim edeceğiz.
Veee. En büyük korkum ise bu (olacağını düşündüğüm) küçülme döneminde TFF bize hayır dedikleri yabancı sınırı kaldırırken biz yerlilere bağımlı hale geleceğiz.
Atı alan değil Üsküdar'ı Edirneyi bile geçecek. Yani Fener için yapılan koruma önlemleri bize ters yansıyacak. Ona yapılan kıyaklar bize yapılmayacak ve biz en az 1,5 sene vitesi boşa alacağız.
Belki çok kuruyorum kendimi ama bugüne dek olanlar rakiplere yapılan kıyaklar bize yapılan engelleri düşünce
Mayıs'ta seçim olması, hoca konusunda istikrarsızlık, kadrodaki yabancı yıldızlara karşı tavırlar, FT - TFF ve Galatasaray restleşmesi vs vs...
Hiç mi hiç iyimser düşünemiyorum . İnşallah yanılırım, inşallah düşünceler sadece düşünce olarak kalır ve bu konudaki tüm öngörülerim öngörü olarak kalır.
İnşallah.