Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Ben hala sadece TD değişikliğiyle çok büyük değişimler beklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Oyuncu grubumuz yetersiz...Maksimum verim alınsa bile(ki mental ve fiziksel yönden bu da sıkıntılı olacaktır), takım istikrar ve Galatasaray paralelinde daha fazlasını verme konusunda sıkıntılı bir yapılanma içinde. Oyuncu takviyesi şart bu takıma..Ve tazelenme...

Son düzenleme:
Oyumu kararsız olarak verdim ama mantıklı düşününce yanlış bir karar olduğunu söylemek haksızlık olur. Yönetim sezon sonu gideceği için yabancı birini getirmek imkansızdı, ayrıca yabancı hoca takımı tanıyana kadar sezon biter zaten. Yerliler içinde Fatih Terim, Şenol Güneş ve Ersun Yanal'ı alamayacağımıza göre, Mustafa Denizli'nin de alınmaması için başka sebepler varken Hamza Hamzaoğlu mantıklı bir tercih. Hikmet Karaman vs. gibi tiplerdense Hamza Hamzaoğlu'na şans vermekte bir sıkıntı yok. Başarılı olur mu derseniz bunu kimse bilemez.

Ben bu adamın başarılı olacağına inanıyorum ve olacakda buraya yazıyorum not alın başarısız olursa bu siteden banlayın beni

anket sonuçlarına bakılırsa çoğunlukta ufak bir şüphe var Galatasaray teknik direktörü olmak kolay değil baskı altında çalışıyorsun ve başarılı olmak zorundasın büyük kaptan Bülent hocada bize geldiğinde ben çok sevinmiştim ama sonuç beklediğimiz gibi olmadı hamza hoca otoritesini kurmak zorunda eğer taviz verirse sıkıntı yaşar en çok merak ettiğim bruma ve sneijder e bakışı ve kadrodaki performansı kötü olan yerli oyunculara nasıl bir etkisi olacak? burak ve selçuğun performansında olumlu gelişme olacak mı? aynı kötü performans sürerse neşteri eline alıp müdahalede bulunup değişik isimlere şans verecek mi? bu soruların cevabını bulduğumuzda hamza hocaya destek artar umarım başarılı olur Galatasaray a şampiyonluk yaşatır

Ben geçiş dönemi için getirilmiş bir isim olarak bakıyorum ama bunun futbolumuza olumlu yansıyacağını yada bizi başarıya götüreceğine inanmıyorum.

Akhisar 2. ligdeyken oynadıkları futbol dikkatimi çekmişti. Çok beğenmiştim. Süper Lige çıktıkları sezonda değildi. Akhisar önce üst lige çıktı. Sonra küme düşmedi. Sonra orta sıralarda kendine yer buldu. Hamza Hoca çok başarılı oldu. Sürekli gelişme gösterdi takımı.

Avantaj : Çok efendidir. Mütevazidir. Türkiye'de ve faal olduğu için hem bizi hem rakipleri tanıyor. Planlı ve tutarlı hareket ediyor. Zaman tanınırsa başarılı olabileceğini gösterdi. Eski oyuncumuz. (Oynarkende kulüp onu göndermedi. Kendi gitti. Muhtemelen birşeylerden rahatsızdı. Hep merak etmişimdir neden de gittiğini)

Dezavantaj : Biraz erken oldu.

Risk : 4. yıldız yarışımız, sezonun başlamış olması vb. sebepler takıma hemen etki etmesini mecbur kılıyor. Sistem adamı gibi duruyor. Bu konuda şüpheliyim.

Eğer başarılı olamazsa, yanlış zamanda göreve getirerek ileride görev alabilecek 2. önemli hoca adayımızıda harcamış olacağız kaptandan sonra. Buda artı üzücü bir durum olacak.

Umarım takım sahip çıkar. Yoksa kötü takımımız yok. Yönetim de ülkemiz ergenlerinin bomboş eleştirilerine karşı hocaya iyi siper olurda başarılı olur. Bunu en başta yapabilecek adamda görevde. Ali Dürüst'e büyük iş düşüyor.
Ben dün bir gazetede okumuştum. Hatırladığım kadarıyla gazeteci ''Başarılı olmanıza rağmen Galatasaray'dan niye ayrıldınız'' demişti. Hamza Hoca '' Yönetimle görüştük , ben kalmak istiyorum , kısmi bir artış olsa yeter , sözleşme de önemli değil dedik ama yönetim kabul etmedi'' demişti. Kendi ayrılmak istememiş galiba.

Kaç yıldır hocalar gidince Terim,Denizli,Luce,Hikmet gibi isimlerden bıktım. Genç ve aç isimler lazım Hamza hoca heyecan getirecek.

Ben geçiş dönemi için getirilmiş bir isim olarak bakıyorum ama bunun futbolumuza olumlu yansıyacağını yada bizi başarıya götüreceğine inanmıyorum.

Ben de aynı cümleyi yazmak için girdim konuya. Açıkçası ligin son haftalarında ve ligde çok kritik dönem geçiriyor olmasak anlarım da.
Şu dönemde 1 ayda kaybedilecek puanlarla daha ligin yarısında havlu atma riski varken .... Hani kalıcı olma ihtimalini de düşünüyorum. İstemem şahsen.
Hep gündemdeki küçülme olayı çerçevesinde bir tercih gibi görünüyor gözüme. Yıldızlar gidecek, yerlilere talim edeceğiz.

Veee. En büyük korkum ise bu (olacağını düşündüğüm) küçülme döneminde TFF bize hayır dedikleri yabancı sınırı kaldırırken biz yerlilere bağımlı hale geleceğiz.
Atı alan değil Üsküdar'ı Edirneyi bile geçecek. Yani Fener için yapılan koruma önlemleri bize ters yansıyacak. Ona yapılan kıyaklar bize yapılmayacak ve biz en az 1,5 sene vitesi boşa alacağız.

Belki çok kuruyorum kendimi ama bugüne dek olanlar rakiplere yapılan kıyaklar bize yapılan engelleri düşünce :(

Mayıs'ta seçim olması, hoca konusunda istikrarsızlık, kadrodaki yabancı yıldızlara karşı tavırlar, FT - TFF ve Galatasaray restleşmesi vs vs...
Hiç mi hiç iyimser düşünemiyorum . İnşallah yanılırım, inşallah düşünceler sadece düşünce olarak kalır ve bu konudaki tüm öngörülerim öngörü olarak kalır.
İnşallah.

Sorunun futbolcularda olduğunu düşündüğüm için BAŞARISIZ olur diyorum.

Terim'in adamı işte kudurun.

Bu arada Selçuk'u da Burak'ı da ilk kesen adam Terim'dir. Arkasından ''reis xdxd'' diye ağladınız Mancini bile kesemedi.

Burak'ı adam 2 sene önce kesti herkes ''haddini aşma terim'' diye ayaklandı bunları unutmadık biz.

Hamza hocayı akhisardayken begeniyordum ileride birgün gelmesini gerçekten istiyordum fakat erkenmi oldu yada degilmi zaman gösterecek

Önünde ara kamp dönemi ve 6ay var birilerinin piyonu olmazsa takım içi adaleti saglarsa hem kendisi hem kulüp kazanır.

Hamza hocanın yabancı oyuncularla iletişim konusu nasıl olacak merak ediyordum basit görünsede önemli ama sanırım ingilizce biliyormus.

doğrumu değilmi bunu kendisi karar verecek yapacaklarıyla veya yapmayacaklarıyla

Sorunun futbolcularda olduğunu düşündüğüm için BAŞARISIZ olur diyorum.
Ben de ilk böyle düşündüm fakat bu futbolcular fatih terim döneminde iyi oynuyorlardı mancini döneminde bile bundan daha iyi oynuyorlardı şimdi ne olduda düşüşe geçtiler.
Bunun teknik direktörden kaynaklandığını düşünüyorum .

Terim'in adamı işte kudurun.

Bu arada Selçuk'u da Burak'ı da ilk kesen adam Terim'dir. Arkasından ''reis xdxd'' diye ağladınız Mancini bile kesemedi.

Burak'ı adam 2 sene önce kesti herkes ''haddini aşma terim'' diye ayaklandı bunları unutmadık biz.

Tamam Burak'da haklisin ama terim xelcuku nezaman kesmis? hatirlayamiyorum

Geri
Üst Alt