Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

Hamza Hamzaoğlu Doğru Tercih mi?

• Evet

Oy: 139 35,6%
  • Hayır

Oy: 115 29,5%
  • Kararsızım

Oy: 136 34,9%

• Kullanılan toplam oy
    390
Terim'in adamı işte kudurun.

Bu arada Selçuk'u da Burak'ı da ilk kesen adam Terim'dir. Arkasından ''reis xdxd'' diye ağladınız Mancini bile kesemedi.

Burak'ı adam 2 sene önce kesti herkes ''haddini aşma terim'' diye ayaklandı bunları unutmadık biz.

Daha öteside var. Burak'ın 2012-2013'de kariyer patlaması yaptıgı bir sezondan sonra Burak'ı yetersiz buluyorum, yeni sezon forma istiyorsa daha cok kosmalı diyende Terimdi.

2012-2013'den sonra taraftarın Burak hakkında söylediklerine bakalım birde, %99'u tek gecerdi Burak'ı.

Durum böyle olunca Terim'de futboldan anlamamıs oluyor.

Son düzenleme:
Daha öteside var. Burak'ın 2011-2012'de kariyer patlaması yaptıgı bir sezondan sonra Burak'ı yetersiz buluyorum, yeni sezon forma istiyorsa daha cok kosmalı diyende Terimdi.

2011-2012'den sonra taraftarın Burak hakkında söylediklerine bakalım birde, %99'u tek gecerdi Burak'ı.

Durum böyle olunca Terim'de futboldan anlamamıs oluyor.

Aynen öyle. Biz bunları da unutmuyoruz.
Terim'in işi gücü yok Hamza'ya ''Sneijder'i kes Selçuk'u hep oynat'' diyecek hayır yani bu komplo teorisini twitterda 50 60 bin takipçisi olan adamlar bile söylüyor. Beyinsiz adamlar.

Aynen öyle. Biz bunları da unutmuyoruz.
Terim'in işi gücü yok Hamza'ya ''Sneijder'i kes Selçuk'u hep oynat'' diyecek hayır yani bu komplo teorisini twitterda 50 60 bin takipçisi olan adamlar bile söylüyor. Beyinsiz adamlar.

Basının isi bu, taraftarı gaza getirmek. Ee taraftarda koyun güdümlü oldugundan cabucak kaza geliyor.

Hamza Hoca daha antremana cıkmadan, adamı taraftarın önüne atmıslar. Hamza Sneijder hakkında sunu demis, nasıl dersin ulan, sen kimsin Hamza falan filan...

Basının isi bu, taraftarı gaza getirmek. Ee taraftarda koyun güdümlü oldugundan cabucak kaza geliyor.

Hamza Hoca daha antremana cıkmadan, adamı taraftarın önüne atmıslar. Hamza Sneijder hakkında sunu demis, nasıl dersin ulan, sen kimsin Hamza falan filan...

Prandelli gelmeden önce neredeyse tüm taraftarımızın yorumlarını iyi olarak gördüğü Ali Ece,Güntekin Onay,Uğur Meleke; Prandelli hakkında müthiş olumlu yorumlar yapmıştı hepsinin ortak görüşü Prandelli'nin ''deha'' olduğu yönündeydi ama adam bir dehalığını gösteremedi.
Bırakın Hamza hocaya kötü desinler hep zıttı çıkıyor zaten.

Bu arada Hikmet Karaman'ın Galatasaray'a gelmesini Fatih Terim önlemiş.
Terim bize böyle katkılarıyla karışacaksa buyursun karışsın. Hikmet Karaman ne arkadaş ?

Ne bileyim garip oldu, gerecki olursak in the tabela ya bakarsak, birinciyiz... ve td yolluyoruz. Evet Futbolu kimse begenmedi, ama bana göre ana Problem malesef herzamanki gibi TD ler degildi.

Yönetim ve Oyuncular daha büyük Problem di. Aysal galiba yaz dan önce takmisti gitmeyi, hele onay filan almayinca oda son aylara kadar yürüttü, transfler de ona göre cürük düstü. Adam in keyfi kacmisti bi kere, ne derseniz diyin, ölü Galatasarayi canlandiran Aysal di. Sicak para getiren filan, Polat dönemi bütün gelecek gelirleri bile car cur etmisti, ve aptalca mukaveleler yapmislardi stad olsun baska bisey olsun. Yanlislari da vardi tabiki.

Prandelli yi cok uzun zaman dir takip ediyorum, kendine has bir oyun anlayisi var, malesef bu tür oyuncular alinmadi ve bizde yok sayilir kadar az. Üstellik bakarsak Burak Hamit ve Selcuk gibi Süperstar yabanci kadar para kazanan, ama verimleri malesef bir Emre Colak kadar az. Denge fena ucmus, bunun bir durumu malesef de bir yönetim, iki de TFF, inatla israrla bizi bu cukuruma yönelti, ya he diyip onun oyunlarina düsecektik, yada ya tutarsa yapacaktik, biz de ya tutarsa yaptik, ama orda da zamaninda Taraftar Mancini ye sahip cikamyarak, oyunculari da istemeyerek kötü ve isteksiz oyunlarinda destek etti, ve biz de bu ya tutarsa oyunu kaybettik.

Sonuc bu, Takim da cok dengesiz kalitede Oyuncular var. Prandelli ile Sabri nin arasinda ne oldu bilmiyorum, sanmiyorum tek Mancini rapor verdi diye, takimdan atti diye, ama Albayrak gelip hemen affettirip ve ilk 11e yazdirmasi cok ayip bir durum, yetmedi Sabri kadro ya girdi nedense de ilk 11 sizmalari da hemen kesildi, hani o Sabri hemen bana Florya da yemek bile vermiyorlar diyen kisi.

Takimdan daha cok kendini benimseyen kisiler var, onlar silinmedikten sonra ister Mourinho gelsin ister Obama, herkesin kuyusu bir gün kayar.

Terim'in adamı işte kudurun.

Bu arada Selçuk'u da Burak'ı da ilk kesen adam Terim'dir. Arkasından ''reis xdxd'' diye ağladınız Mancini bile kesemedi.

Burak'ı adam 2 sene önce kesti herkes ''haddini aşma terim'' diye ayaklandı bunları unutmadık biz.
Ne anlatıyon Selçuku ne zaman kesti bu adam?

I am the one who knocks!

Ne anlatıyon Selçuku ne zaman kesti bu adam?

I am the one who knocks!

Hic bir zaman, herkes üstellik Melo ya bide yükleniyordu, ondan sonra birden Wesley suclu oldu su bu, Selcuk iki sene yirtmisti, hic bisey yapmayarak, ancak son maci göze kandirmaca iyi futbol oynayarak.

Cıkaracagı 11'i görmemiz lazım. Tabi sadece 11 ilede bitmez, devre arasında kimleri gönderip, kimleri aldıracak ??

Hocaya önerim,Melo-Sneijder göbeği esliginde 4-4-2 oynatması, devre arasına kadar denenebilir. kanatlarda bruma-olcan(sinan) santraforda burak(pandev)-umut

Tugay bu zamana kadar napmışta daha iyiydi diyebiliyosun..Hamza hocanın yine az çok yaptıkları ortada Tugay ne yapmış ki?

Tugay'ın bir ingiltere kariyeri var futbolculuk olarak. Bir çok şey öğrenmiştir. Bir kumar oynayacaksak Tugay ile oynamalıydık.

Ayrıca Hamza'yı yaptıkları ile takımın başına getirdiysek vah halimize

Tugay'ın bir ingiltere kariyeri var futbolculuk olarak. Bir çok şey öğrenmiştir. Bir kumar oynayacaksak Tugay ile oynamalıydık.

Ayrıca Hamza'yı yaptıkları ile takımın başına getirdiysek vah halimize

Ingiltere'de ogrendikleri uygulanamaz Turkiye'de. Orda ogrendiklerini unutup sark kurnazi, yalaka, yabanci dusmani birine donusmesi lazim.

H

Milli takimin banko oyunsuyken yerini 35 lil Bilale verdi adam.
Kisme Selcuk hayrani falan degil,hayal gormeyin.

Son macta da Emre sakat olmazsa nah oynardi.
Milli takımdan bana ne aga. Ben Galatasaraya bakarım. Verdiğin örneğe bak allah aşkına..

I am the one who knocks!

doğru tercih.

transfer yapacak, maaş ödeyecek para yok kimi getirselerdi ?

tugay kerimoğluda, hasan şaşta gelse doğru tercih derdim.

kulübün mevcut şartları içersinde transfer edilebilecek 3-4 isimden biri alınmış.

önce GalataSaraya sonra hamza hamzaoğluna hayırlı uğurlu olsun. inşallah başarılı olacak.

Başarıya aç, hırslı ve istekli olması avantaj. Başarı için ne gerekiyorsa yapacaktır. İşin büyük kısmı futbolcularda zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neden herkes Hamza Hamzaoğluna bu kadar karamsar bakıyor ki Akhisar'da oynattığı futbolu herkes gördü bütçesi düşük bir takımı yukarılara kadar taşıdı istikrarlı bir oyun anlayışı var bence doğru bir tercih yapıldı yabancı bir isim getirilseydi ne kadar başarılı olabilirdi ki ben bu adamın bizlere futbol zevki veren güzel futbol oynayan bir GALATASARAY izleteceğine eminim doğru bir karar bence

Geri
Üst Alt