Hamza Hamzaoğlu'nun Futbolcularımızla Tanışma Görüntüleri

Hamza Hamzaoğlu takıma yakışıyor.

Umarım başkasının ayakcısı olmaz ve kendi yönetir takımı.

Valla karizmatik adam, üstüne de yakışmış arma. İnşallah yerli-yabancı ayrımı yapmadan güzel bir atak futbolu izletir bize.

sneijderin kalkmama sebebi diğer futbolculardan önce zaten hamza hocayla görüşmesi. zaten birbirimizi tekrar görüyoruz dedi orda

şampanya yerine şalgam suyu patlatmışlarsa kesin şampiyonuz

Şu yetenek fukarası kankalardan uzak dur Allah aşkına. Tez zamanda ikisini de kulübeye tıkarsın inşallah..

vay be birçok forumdaki kişinin hayaliydi hamza hocanın gelmesi.
biraz enterasan oldu ama umarım hayırlı olur , hele takımı kenetler ve başarılı olursa çok eleştirilen albayrak'a da teşekkür etmek gerekir.

Hic siritmamis... ismail gibi durmuyor.

Gercekten bir hoca. Hayirli olsun.

bu kamera isine takildim, orasi senin mahrem yerin cekip neden medya nin eline malzeme verirsin anlamiyorum bu kadar basit olmamamiz lazim.

Hakan Balta niye iki kere karşılıyor lan :D 0.15-1.15
Burak ile Selçuk beyler tüm takımdan ayrı bir yere dikilmişler gözüme o da çarptı :D

Gülmeyin ama sanki orada Sneijder : " I missing çorabı..." diyor. Yani Hani " Çorabı giyiyorum kalkamadım" hesabı.
Yarısını ingilizce söylemiş yarısını da jest hesabı Türkçe söylemeye çalışmış ve zaten yarım kalmış kelime...

Her oyuncuyla ayrı ayrı ilgilenmiş tanıtırken Aydın'la uzun uzun konuştu mesela tanışırken..

Geri
Üst Alt