GSC Portal Hamza Terimoğlu | Uğur Meleke

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
gsc-6.jpg

Uğur Meleke Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu değerlendirdi.

Detaylar GSC Portal'da...

Gekas kesin gelmeli 2 sene iş yapar Burak'da belki futbolu öğrenir ondan gerçi bu mümkün değil Drogba'dan öğrenemeyen adam bu saatten sonra ıslah olmaz.

Burak out -> Gekas in
Selçuk out -> Bilal in

takım hem savunmada hem hücumda level atlar. Gekas ve ya Bilal'i çok beğendiğimden söylemiyorum bunu, malum Selçuk-burak ikilisi o kadar kötü ki şu an, ligde mevkiilerinin en kötüsü diyebiliriz.

Gekas kesin gelmeli 2 sene iş yapar Burak'da belki futbolu öğrenir ondan gerçi bu mümkün değil Drogba'dan öğrenemeyen adam bu saatten sonra ıslah olmaz.

Gekas'ı bizzat yollatan Hamza Hoca, gerekce olarakta bize cok yönlü bir hücumcu lazım deyip Niasse'yi aldırdı.

Gekas'ı aldırmaz, Burak'ıda direk yollatır.

Zaten madem yabancı bir santrafor aldıraz bu daha kalite bir santrafor olmalı. Mesela Huntelaar.

Bu sene için Hamza hocadan kadro değişikliği beklemeyin. Kalırsa eğer o zaman çok kişiyi gönderebilir.

GT-I9300 Tapatalk

Gekas bence tutmaz bizde.

N5

Katiliyorum. Bu adam büyük kulüp de oynayamaz. Kücük kulübün büyük topcusu oluyor ancak.

Bochum - yildiz
Leverkusen - eh iste diyelim
Portsmouth - kayboldu
Berlin - eh iste diyelim
Frankfurt - yildiz
Samsun - yildiz
Levante - kayboldu
Akhisar - yildiz
Konya - yildiz
Akhisar - yine yildiz

Katiliyorum. Bu adam büyük kulüp de oynayamaz. Kücük kulübün büyük topcusu oluyor ancak.

Bochum - yildiz
Leverkusen - eh iste diyelim
Portsmouth - kayboldu
Berlin - eh iste diyelim
Frankfurt - yildiz
Samsun - yildiz
Levante - kayboldu
Akhisar - yildiz
Konya - yildiz
Akhisar - yine yildiz
+1 de bende. Bu takimlarda niye basarili oldugu acik. Oyunu gekasin ustune kuruyorlar. 10 kisi gekasa calisiyor. Inanilmaz ayricalik tanimislar. Haftada 1 diger futbolculardan ayri olarak izin vermisler ister antremana gelir, ister tatil yapar vb. Biz sneijdere, drogbaya bile ayricalik vermedik buna mi vereceğiz. Hem oyun ustune kurulduğu zaman burakin bile neler yapabilecegini ts de gördük. Ayni herkesin gekas icin oynadigi gibi ordada buraka oynadilar. Nerdeyse tanjunun rekorunu kiriyordu.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Hamza sağa sola bakma doğru olanı yap yeter akıllı adamsın be

6 aylığına gelen adamın burakı selçuk'u göndermek isteyeceğini düşünenler var.

Nerelere vuram hangi uçurumdan aşağı atam kendimi

Son düzenleme:
ne gekası yav alın işte doumbiayı tuzlu olacak ama yarın zarar etmezsin satarken zaten maliyetini performansıyla çıkarır sattığın zaman kar edersin

Hamza Hoca'ya neden bilmiyorum ama inanıyorum ben.

Başarısız olup son 1.5 yılda ki tabloya benzer şeylerin konuşulma ihtimali çok fazla belki ama başarabileceği konusunda olumluyum.

Umarım gerek kişiliği gerek de saha içi uygulamaları ile gönlümüzde yer edinen bir isim olur.

Buna cidden ihtiyacımız var.

Eğer Fatih Terimcilik oynamayıp kendi doğrularında giderse o sevip saydığı Terimi'de geçer tarihe yazılır.

Ha bizim çocuklar dediği anda en fazla Cevat Güler gibi hep ikinci planda kalır

Ciddi söylüyorum Ugur Meleke, Abdürrahimdan kötü yönetici olur mu? Adam Abdürrahim yaninda tam eynsteyn.

[FONT=pt_sansregular]Hamzaoğlu yaptığı açıklamada: "İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı ise oyuncularıma sakin olmalarını söyledim ve onlarda sakin oynadı. Bunu başarabildik ve sonucunda diğer goller geldi. Maç öncesi düşündüklerimizi gerçekleştirdik ve net bir skorla maçı aldık. Geçen yıl Gekas ile ileride bir golcü vardı. Onun yapısı ona uygundu. Ama çok oyuncuyla hücuma çıkmak daha iyi oluyor. Süpriz oyuncular oraya girebiliyor." dedi.

Ufak bi araştırınca bu çıkıyor.. Bu hamza hocanın Burak tarzı forvetleri beğenmediğini gösterir bence bu tarz forvetlere sıcak değil çünkü. Yönetim karışmazsa bence devre arası ilk işi iyi 1 santrafor almak olur. Sneijder'le de bi sorun yaşamaz inşallah iyi başlar.[/FONT]

6 aylığına gelen adamın burakı selçuk'u göndermek isteyeceğini düşünenler var.

Nerelere vuram hangi uçurumdan aşağı atam kendimi

Aksine bu "sadece 6 aylik geldi" onun üstündeki baski yi azalticak. Zaten kötü bi GS var.

Hamza ya cok büyük firsat geldi eline. Iyi bi t.d. birsey yapmayarak degil..radikal kararlar ile kendini gösterir.
Selcuk kadro disi ve Burak yedege cekebilir kanimca

Geri
Üst Alt