GSC Portal Hamzaoğlu Açıkladı

Gayet takip ediyorum merak etme ayrıca
Okuduğumu da anlayan birisiyim burdakilerin çoğunun tersine de adam değil takımdır benim için önemli olan

Sneijder ı bende seviyorum ama hocanın dediği kötü birşey yok bence

Adam "Milli takımda koştuğu kadar Galatasaray da koşmuyor " imasında bulunmuştu çok ta yalan değil dediği ha bu takım ritmiyle alakalı dersin amenna ki bence hoca da takım ritmini sorunlu buluyordur. Başında olduğu Akhisar bize kök söktürmüştü yabancı düşmanlığına kesinlikle hayır ama yabancı hayranı da olmayalım umarım çok başarılı olursa uzun yıllar kalır başarısız olursa zaten gider yeterki destek olalım daha gelmeden eleştirmeyelim gördük yabancı hocaları Susiç mi gelseydi
Hepimiz için adam değil takım önemli. Benim söylemek için Hamzaoğlu için öngörüsü olmadan boş boş konuşup, zan altında kalması. Yoksa bu adamın gelmesini herkes istiyordu. İki konuşma yaptı bütün düşünceleri yıktı. Bizim şu an isyan etmemizin nedeni gelenin de, gidenin de hakkaniyetle takımı yönetmemesi. Ben Burak ve Selçuk'un o kadar paraya boş boş yatmalarına ve bu adamlara yönetici-teknik direktörlerin destek olumasına kızıyorum. Hakkını verecek adamlar oynamayacak, bu adamlar oynayacak. İsyan buna aslında.

hamza%2Bu%25C3%25A7akta.jpg

Kral'ın en yakın arkadaşıdır kendisi. Bunu bir çok yerde her ikisi de belirtmiştir.

FT telefonla takım yönetir, Hamza gelirse izlemediğim maçları izlememeye devam ederim.

Bu herifin gelmesi ocak'ta sneijder'ın satışının habercisidir!!!

tam bir fatih terim operasyonu!!!! rte-davutoğlu ikilisi gibi görünüşte başbakan davutoğlu ama kararları kimin verdiğini biliyoruz!!aynısı bizim takımda sözde t.direktör hamza ama takımı imPARAtor yönetecek!!!
Kesinlikle katılıyorum. Hamza'yı Terim'in yanından almak saçmalık.

Arif Erdem napiyor bu arada?

Hepimiz için adam değil takım önemli. Benim söylemek için Hamzaoğlu için öngörüsü olmadan boş boş konuşup, zan altında kalması. Yoksa bu adamın gelmesini herkes istiyordu. İki konuşma yaptı bütün düşünceleri yıktı. Bizim şu an isyan etmemizin nedeni gelenin de, gidenin de hakkaniyetle takımı yönetmemesi. Ben Burak ve Selçuk'un o kadar paraya boş boş yatmalarına ve bu adamlara yönetici-teknik direktörlerin destek olumasına kızıyorum. Hakkını verecek adamlar oynamayacak, bu adamlar oynayacak. İsyan buna aslında.
O halde aynı taraftayız

Uzak olsun. Ne Hamza'sı. Hep dedim, yine diyorum. Ne Terim, ne de yancıları bu kulüple ilgi alaka içerisine girmemeli.

Valla iyi oynayacaksak Sneijder de gidebilir ama iyi oynayalım yeter ki.Fakat şu takımdan Sneijder'i çıkarsan Anadolu klübünden farkı kalmaz ki.

Mete Düren, "Bu konuda öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor. Hocamız da bu teklife onay verirse, TFF olarak Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapması için her türlü kolaylığı göstermeye hazırız"

Twitter'da herkes Hamza geldi diyor bakalım deneyelim bu napacak zaten bundan sonra kimi getirsen bir deneme usulü olacak.

Bence hata yapıyoruz, bize kurt lazım, Denizli, Karaman gibi isimlere yine tavdım, benim gözümde stajyer konumdadır Hamzaoğlu, Türkiye'nin en büyük takımı ve ondan sonra gelen takımı stajyerlere emanet ediliyor, Bu dakika'dan sonra Bjk'yi ancak Ts zorlar.

Muslera
Sabri chedjou semih Tarik
Melo selcuk
Olcan Sneijder bruma
Burak

Boyle oynatma ihtimali yuksek :D

diger adaylardan iyi

Hamzaya neden bu kadar kafayı taktınız anlamadım.. Terimi sevmesek de bu ülkenin gelmiş geçmiş en başarılı hocasıdır onun çağrısına kim kayıtsız kalacaktı ki ? Hamza hoca terime göre mi kadro yapacak yani güldürmeyin beni bu işler o kadar da basit değil.. Hamza hoca gelen fırsatın ne kadar büyük olduğunun farkındadır burada yakalayacağı başarılarla ülkenin yeni terimi olma şansı varken neden köstek olsun...Hem Akhisara oynattığı akıcı futbol hem de gençlere şans vermesiyle bence gayet makul bir seçim..Tek sıkıntı ilk etapta Burak-Selçuk gibi adamların üstünde egemenlik kurması olacak onları kesmekte sıkıntı yaşayabilir..Diğer yandan yabancı hoca getirsen takımı tanıması şusu busu derken seneler çöpe gidiyor ülkeye alışamıyor..

Son düzenleme:
Sneijder sevgisinden çoğu kimsenin gelmesin demesi. :)
Bu taraftarı karsısına alacak kadar salak değildir herhalde. Kasıtlı bir şekilde Sneijder'in üzerine gitmesi. Ki böyle bişey yapacağını sanmam. Senaryolar üretmeyelim. Prandelli'den iyi olacağı kesin.

Belki de gelip gelebileceği en iyi noktaya hıyanet içinde bulunmaz Hamzaoğlu.

Hayırlı olsun. Hem takım hem kendisi adına. Umarım geldiği yerin fazlasıyla farkındadır.

Fatih Terim'e uzaktan kumandalık yapmadığı sürece herkes sonuna kadar arkasındadır . Sneijder yorumu tamamiyle hocaya yalakalıktır.

Bence hata yapıyoruz, bize kurt lazım, Denizli, Karaman gibi isimlere yine tavdım, benim gözümde stajyer konumdadır Hamzaoğlu, Türkiye'nin en büyük takımı ve ondan sonra gelen takımı stajyerlere emanet ediliyor, Bu dakika'dan sonra Bjk'yi ancak Ts zorlar.

Keşke öyle olsa diyorum ama hakemlere fenerin altına yatan karaktersiz anadolu takımlarına bakınca bizim dışımızda feneri kimse zorlayamaz yazın bir kenara..Bizim halimiz de ortada Hamza hoca radikal kararlar almadığı sürece mayıs başında bu şikeci şerefsizler şampiyon olur diye düşünüyorum..

Ulan bir faşo daha . sevgili şıno seni hiç bir zaman unutmayacağız.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt