Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.049
- 2.161
- 428
Hepimiz için adam değil takım önemli. Benim söylemek için Hamzaoğlu için öngörüsü olmadan boş boş konuşup, zan altında kalması. Yoksa bu adamın gelmesini herkes istiyordu. İki konuşma yaptı bütün düşünceleri yıktı. Bizim şu an isyan etmemizin nedeni gelenin de, gidenin de hakkaniyetle takımı yönetmemesi. Ben Burak ve Selçuk'un o kadar paraya boş boş yatmalarına ve bu adamlara yönetici-teknik direktörlerin destek olumasına kızıyorum. Hakkını verecek adamlar oynamayacak, bu adamlar oynayacak. İsyan buna aslında.Gayet takip ediyorum merak etme ayrıca
Okuduğumu da anlayan birisiyim burdakilerin çoğunun tersine de adam değil takımdır benim için önemli olan
Sneijder ı bende seviyorum ama hocanın dediği kötü birşey yok bence
Adam "Milli takımda koştuğu kadar Galatasaray da koşmuyor " imasında bulunmuştu çok ta yalan değil dediği ha bu takım ritmiyle alakalı dersin amenna ki bence hoca da takım ritmini sorunlu buluyordur. Başında olduğu Akhisar bize kök söktürmüştü yabancı düşmanlığına kesinlikle hayır ama yabancı hayranı da olmayalım umarım çok başarılı olursa uzun yıllar kalır başarısız olursa zaten gider yeterki destek olalım daha gelmeden eleştirmeyelim gördük yabancı hocaları Susiç mi gelseydi