GSC Portal Hamzaoğlu Açıkladı

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
images-12.jpg

NTVSpor'a açıklamalarda bulundu...

Detaylar GSC Portal'da...

adama bak yahu simdi den beni deli ediyor, ne tff izin vermeli istifa et onursuz tff den, yalaka herif

Hayirlisi ama hic umidim yok, gidip Sneijder la tartismaya baslarsa onun gozunu kopartirim.

Eğer bu adam olursa yabancılardan yana ümidinizi kesin derim. Sezarın hakkını Sezara verecek bir teknik direktör bulamıyoruz ya rezalet bir durum...

bazi darbeci renkdashlarimiz, bir profesyonel organizasyonla sözlesmen varsa ancak o organizasyonun izniyle ayrilabilecegini anlatsin.

Zaten terim in sag kolu, oda ordan gs yi kullanir uzaktan kumanda gibi, hemde wesleyi hemen siler cünkü hollanda macinda bütün hayallerini yikmisti Wesley King

Adam orada calisiyor, belli bir sozlesmesi ve maasi var. Eger ben gidiyorum deyip istifa ederse kurumuna tazminat odemek zorunda kalir. Onay verirlerse de karsilikli sonlandirip gelecekler. Bunu bile tff yalakaligina cevirenleriniz var ya

Milli takıma gitmeden önceki son döneminde Akhisarı iyiden iyiye takım haline getirmiş, bir karakter kazandırmıştı. O dönem Akhisar maçlarını kaçırmamaya özen gösterirdim çünkü ligimizde kaliteli futbol oynayan takım sayısı çok azdı. hatta hiç yoktu desem ayıp olmaz sanırım. Kulübe kazandırdığı oyuncularda azımsanacak gibi değil. Wesley hakkındaki konuşmasına fazla takılmamak lazım. Bir kulübü dışarıdan yorumlamak başka bir şey. O kulübün bünyesine girdikten sonra yapacakların çok başka bir şey.

Lan aklima gelmiyor degil :D

Simdi bu Terim in talimati ile Sneijder formsuz birakip, oynatmayip, Hollanda - Turkiye maclarinda avantaj saglamak istermi ? Seytan a uyduk :evilsmile:

Yazıklar olsun. Bula bula bunu mu buldunuz. Kankiler yine at oynatırlar olan sneijdere meloya olur.

Geri
Üst Alt