Hamzaoğlu: "Bizi istemiyorlarsa gideriz, yapacak bişey yok"

Türk futbol tarihinin en vizyonsuz, en basiretsiz, en hastalikli düsüncelere sahip hocasidir.

Ne zaman ki kücük Terim olmaya karar verdi, bitti. Akhisar´da bambaska bir tarzi ve sistemi vardi cünkü.

Bu sacma sapan fikirleri kariyerini de bitirecek. Yakinda yine 2.lig seviyesine düsecektir, herkes görecek.

taraftar ne dedi bilmiyorum ama

birinizde çıkıp demiyor ki bu bursa taraftarı ne bekliyor diye.Bir sene şampiyon oldukları diye her sene şampiyon mu olacaklarını zannediyorlar diye.

2 maçta 3 puan almışlar neyin tepkisi hakkaten

ulan hamza ah aldın ah ilkbaslarda ben dahil cogu taraftar seni destekledi ama kendi sonunu kendin hazırladın

32 yasındayım gördügüm galatasaray hocaları arasında senin kadar kendisindne nefret edilen cok cok azdır yada yok

Yav yabancilara ne sorunu olacak? Tabiki para, adam büyük ihtimal yerli futbolculardan mac basi ücretlerinden para kopariyor , bunu kabul eden yabancilarida oynatiyor tek derdi o

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ozan 8
Serdar 4.5
Fernandao bilinmiyor ama en az 3 dediler
Volkan 3.5
Dzudzsak 3.5

Nasıl para yok anlamadim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene açıklamışlardı,400 milyon tl civarında borçları var ve bu borcu azaltmaları gerek
bizim borçlarımızın bir özelliği var ,bizim borçlarımız karşılığında teminat gösterebileceğimiz gayrimenkullerimiz var,diğer kulüplerin böyle varlıkları olmadığı için borçlarını azaltmaları gerek.yoksa 2 sene sonra kayyum atanır takımlara.bejeke bunun sınırında,fenevde çok iyi görünmüyor.kalanı zaten bitik

Giydigi polo shirtlerde hayir yok zaten. Ligin en berbat giyinen hocasi :)

Onun yukledigi kondusyon ile 3 kupa aldik.

Salak hamzanin futbol bilgisi o 3 kupaya yetmezdi.

Prandelli "video analiz izlemezuk, bu kadar kondusyon calismasi yapmak istemezuk" diyen yerli cete tarafindan sabote edilmis, hakki yenmis bir teknik adamdir malesef.

İlk kovulduğunda kimse bunu demiyordu ama?

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olsun, malum orada yabancı oyunlar yasaklandı, sadece yerli oyunlar ile perdelerini açacaklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

taraftar ne dedi bilmiyorum ama

birinizde çıkıp demiyor ki bu bursa taraftarı ne bekliyor diye.Bir sene şampiyon oldukları diye her sene şampiyon mu olacaklarını zannediyorlar diye.

2 maçta 3 puan almışlar neyin tepkisi hakkaten

Problem aldiklari puan degil ki ilk macta bile adanaspor en az bir puan hak etmisti

taraftarlarin sorunu merter gibi oyunculari takima aldirmis olmasi ve iyi olan yabanci oyuncularin gitmesine sebeb olan etkenlerden biri olmasi

sen ve senin gibiler bu ülke futbolunun yakasından düştüğü gün bu ülke futbolu gelişecektir emin ol hamza.

Geri
Üst Alt