- 20 Haziran 2011
- 57.690
- 63.041
- 4.533
Ustat, imparator sevdalisidir ayik takilmani oneriyorumKardeş biz gsc tayfa olarag hamrzoldu pek sevmeyiz bunu böyle kabul etsen iyi olur yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustat, imparator sevdalisidir ayik takilmani oneriyorumKardeş biz gsc tayfa olarag hamrzoldu pek sevmeyiz bunu böyle kabul etsen iyi olur yani.
mehmed bey kaliteli bir terimCİUstat, imparator sevdalisidir ayik takilmani oneriyorum
Bakambu 7 civarında gitti. Alenen yalan söylüyor. Kendi kafasına göre takım kurdu sonuç ortadaOzan 8
Serdar 4.5
Fernandao bilinmiyor ama en az 3 dediler
Volkan 3.5
Dzudzsak 3.5
Nasıl para yok anlamadim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş biz gsc tayfa olarag hamrzoldu pek sevmeyiz bunu böyle kabul etsen iyi olur yani.
Evlat evlat diye diye hep yerlileri kayırıp dandik ve kalitesiz adamları oynatırsan işte böyle göt olursun Hamza.
Adım gibi eminim Bilal transferine, ettiği saçmasapan laflara falan taraftardan bu kadar tepki olmasaydı bu dangalak bize Merter'i de aldırırdı.
Umut ve Merter. Herifin en has iki adamına bak, bu herifin böyle bir kafayla 3 kupa kazanmış olması çok büyük bir mucize. Zaten kerametin kendinde olmadığını az çok herkes anlamıştır artık, en son Hamzacılar bile artık bunu savunmaz diye düşünüyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk