Hamzaoğlu: "Bizi istemiyorlarsa gideriz, yapacak bişey yok"

Ozan 8
Serdar 4.5
Fernandao bilinmiyor ama en az 3 dediler
Volkan 3.5
Dzudzsak 3.5

Nasıl para yok anlamadim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakaryaspor şampiyon takım olsa.Hamza hoca sakaryasporun başına geçse dayak yerdi.Şehir takım taraftarı o kadar nazik değildir.

Hamza hoca iş bulamayacak bu kafada devam ederse.Merter felan topçu mu yok başka bu oyuncuları her yere sürüklüyosun

Bit yavrusu twitter'da her akşam yuzbinlerce twit attık defol git diye o zaman niye böyle demogoji yapmadın da taraftara kafa tuttun?

Şu an adam gibi avrupa da tur kovalayan bir takimimiz olacaktı ırkçı herif

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Harz yine peşkeş çektin eşe dosta dimi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evlat evlat diye diye hep yerlileri kayırıp dandik ve kalitesiz adamları oynatırsan işte böyle göt olursun Hamza.

Adım gibi eminim Bilal transferine, ettiği saçmasapan laflara falan taraftardan bu kadar tepki olmasaydı bu dangalak bize Merter'i de aldırırdı.

Umut ve Merter. Herifin en has iki adamına bak, bu herifin böyle bir kafayla 3 kupa kazanmış olması çok büyük bir mucize. Zaten kerametin kendinde olmadığını az çok herkes anlamıştır artık, en son Hamzacılar bile artık bunu savunmaz diye düşünüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Evlat evlat diye diye hep yerlileri kayırıp dandik ve kalitesiz adamları oynatırsan işte böyle göt olursun Hamza.

Adım gibi eminim Bilal transferine, ettiği saçmasapan laflara falan taraftardan bu kadar tepki olmasaydı bu dangalak bize Merter'i de aldırırdı.

Umut ve Merter. Herifin en has iki adamına bak, bu herifin böyle bir kafayla 3 kupa kazanmış olması çok büyük bir mucize. Zaten kerametin kendinde olmadığını az çok herkes anlamıştır artık, en son Hamzacılar bile artık bunu savunmaz diye düşünüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Savunmazlar mi?

Hemde ne savunma

Takilmislar üc kupaya

Onun kazandigi üc kupa bizim hala müzemizde

Galatasaray teknik direktörü olarak o kupalari kazanacaksin

Zaten kazanamiyorsan fazla o koltukta oturamazsin

Ama adam üc kupa kazandim diye kendini bu kulübün sahibi sanmaya basladi

Ben sahsen yine bunlar yüzünden bu adamdan nefret etmedim

Ne zaman ki o avrupa kupasina gidebiliriz aciklamasini yapti bursasporda o zaman bu adam benim icin bitti

Eger böyle bir aciklama yapmasaydi o aldigi üc kupa icin takimin basindayken yaptigi rezilliklere ragmen yine saygi duyardim

Her ne kadar son dönemlerde sevmesemde Fatih Terime saygim herzaman vardir

Cünkü adam tek bir kelime etmedi Galatasaray aleyhine

O yüzden umarim kendi rizasi ile gitmez diklenmeye devam ederde Galatasaray taraftarinin o avrupa kupasina katilabilme aciklamasi sonrasinda yapmasi gerektigini bursaspor taraftari yapar söyle belki adam akilli tekme tokat girisirler

Son düzenleme:
Bu adamın yabancılarla derdinin anlaşamadığı için olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar ırkçı olunmaz çünkü. Bizim 1 senemize mâl oldu su herifin yerli seviciliği.
Yasak varken bu kadar az yabancıyla oynamıyorduk. Simdi aynısını Bursa'da yapıyor.

Sanki küme düştük demiş :asd22: Bizdede Fenerin 10 puan arkasındaymışız gibi bi algı yaratılıyor demişti

Bursa bu adamı kovacak ama iş işten geçmiş olacak takımın anasını ağlatacak

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt