Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

İşin asıl acı yanı şu. Spiker Galatasaray'daki Sneijder ile Hollanda'daki Sneijder arasındaki farkı soruyor, bir teknik direktör olarak "Sneijder, Galatasaray'da daha önde oynuyor ancak Dünya Kupası'nda şu ana kadar daha geride oynadı" yorumu beklerdim şahsen. Ama direk fesatlık.

İşin asıl acı yanı şu. Spiker Galatasaray'daki Sneijder ile Hollanda'daki Sneijder arasındaki farkı soruyor, bir teknik direktör olarak "Sneijder, Galatasaray'da daha önde oynuyor ancak Dünya Kupası'nda şu ana kadar daha geride oynadı" yorumu beklerdim şahsen. Ama direk fesatlık.

yok lan spiker de direk onu soylesin diye soruyo

spikerde az cakal degil hany

Sabrimi hakediyor ulan onca parayı milyon euroları

İstifa et defol git ulan ne zaman söylediysen söylemişsin sonuçta bu mentalitede bir adamsın

Demek ki bu adam konuşmayı bilmiyor bizden önce de böyleydi sonra da olacak.Ses kes hamza.

sneijderle ilgili olumsuz bi görüşü olsun artık bomba patlar. şu an el bombası var elinde pimi çekilmiş bekliyor

sen hakediyon mu hamza yıllık 2 milyon euro yu dua et sen muslera la sneijder e

Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.

Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.
aldi
aliyor
almaya devam

Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.

Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.

Herif geldi şampiyon bile oldu vay anasını,zaman ne çabuk değişiyor.

Murat Kara bunu hatirlattigin iyi oldu. Unutmamak lazim daha o günden kendini belli etti capsiz herif.

UP UP UP

Geri
Üst Alt