Ilhan Haciogul
Cezalı
- 20 Aralık 2013
- 819
- 1
- 268
inanmayin yahu sanki hoca bunu acik acik soyleceyek enai olmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmayin yahu sanki hoca bunu acik acik soyleceyek enai olmayin
İşin asıl acı yanı şu. Spiker Galatasaray'daki Sneijder ile Hollanda'daki Sneijder arasındaki farkı soruyor, bir teknik direktör olarak "Sneijder, Galatasaray'da daha önde oynuyor ancak Dünya Kupası'nda şu ana kadar daha geride oynadı" yorumu beklerdim şahsen. Ama direk fesatlık.
Spikerin niyeti ortada zaten de Hamza bir TD olarak bu tuzağa düşmeyip oyun stilinden bahsetmeli idi bana sorulacak olursa...yok lan spiker de direk onu soylesin diye soruyo
spikerde az cakal degil hany
aldiMetne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.
Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.
Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.
Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.