Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Adam orda sneijderin söylediklerine karşılık Türk futbolcusunu korumak adına bişeyler söyledi. yabancılar yerliler kadar mücadele etmiyor demek istedi ama bir an sinirlerine hakim olamadı. sneijder söylediklerinde yine de haklı ama bunu basının karşısında söylemesi hoş olmadı

Önce Sneijder öyle birşey söyledi mi diye araştırmak gerek. Ben öyle birşey hiç bir yerde ne okudum ne duydum.

sanırım kendisine göre koşmaktan başka hiçbir şey yapmayan umut bulut aldığı maaşı sneijder'den daha çok hak ediyor.açıklamadan sonra dedim ki ulan wesley çak bi tanede g.t et şu hamzayı.sesimi mi duydu ne.öyle bi çaktı ki.kodu hamzaya bi güzel.

10478946_805341669511319_4670407990123501062_n.jpg

Adam orda sneijderin söylediklerine karşılık Türk futbolcusunu korumak adına bişeyler söyledi. yabancılar yerliler kadar mücadele etmiyor demek istedi ama bir an sinirlerine hakim olamadı. sneijder söylediklerinde yine de haklı ama bunu basının karşısında söylemesi hoş olmadı

Melo kadar mücadele eden yerli getirsin ona bi sürprizim var.

Sneijder'in "Galatasaray burası gibi yüksek seviye değil. Orada futbolcular ayaklarında çok top tutuyor" demecinden sonra söyledi bunu.Sinirlerine hakim olamamış fakat haber törpülenmiş maalesef. Yani orta yere söylemedi.

Türk oyuncular hakkında Sneijder'in söyledikleri doğru,yüksek seviye olmadığımız da doğru ama söylemesi garibine gitmiş adamın. Herkes olgunlukla karşılamayabilir, kaldı ki bu işten para kazanıyorlarsa haliyle sistemi koruma içgüdüsü olacaktır TD'lerde. Bu içgüdüye sahip olmayanlar zaten Türkiye'yi aşıyorlar...

Ne saçmalıyo bu? Adam sezonun en iyi oyuncusuydu. Hele bazılarının 3 milyon aldığı yerde bırak da alsın 4.5

Böyle yorumlar malesef bizim Türk calistiricilarin futbola milliyitci bakisini ispatliyor. Futbolun Iyiligini degil kendi egolarini düsünenler istedigi kadar konussun istedigi kadar anadolu takimini basariya götürsün. Aziz Yildirim Yildirim Demirören'den hic bir farklari yok benim gözümde.

Sneijder bizde bu gectigimiz sezon kac gol atti? kac assist yapti? Kac maci kendi basina kopardi ?!! parasini hak etmiyor derken buna mantikli bir aciklama verse neyse diyecem ama bu anlayis "bizim türk oyunculardan 2-3-4 kat daha fazla alip daha az kosuyor" diyorsa ozaman artik pes yani zekasi üstün adam isini yapar digerleri bos bos konusur

Fazla iyi niyetlisiniz ,

spiker denen pavalı köpek durup dururken lafı açıyor , sonra hamzaya paslıyor , O'da yanında muhtemelen not tutan ft'yi yalamak uğruna ishal oluyor ...

yav he he

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CoeY2ovhlkA[/media]

Kısaca adamın pasaportu farklıysa, bu ülkeye gelmişse ve fazla para alıyorsa bizim kazmalardan 10 kat daha iyi oynaması lazım gibi beynini tuvalete düşürmüş insan modelinden kalma bir fikir esintisi saldı ortaya. Şahsen ardına başlık açıp değerlendirmeye dahi gerek yok. En fazla bu beyinle nasıl futbol yorumculuğu yapıyor onu tartışabiliriz belki.

Sadece futbolda değil ülkenin heryerinde bu tarz adamlar biryerlere getirildiği için bizden bişey olmuyor işte.Ne dedi sneijder Türk futbolcusu pas atmadan önce topa 3 kere dokunuyor Hollandada genç bir oyuncu bile bunu yapmaz dedi bizim kebabçı yamağıda yumdu gözünü başladı sövmeye ulan bi egona sahip olda düşün bakalım adam yanlış bişeymi söylüyo.Durumu nasıl düzeltiriz diye uğraşacaklarına hala yabancı düşmanlığı yapıyorlar bide Sneijder gibi bu takımın aldığı parayı en cok hakeden oyuncusuna

Kısaca adamın pasaportu farklıysa, bu ülkeye gelmişse ve fazla para alıyorsa bizim kazmalardan 10 kat daha iyi oynaması lazım gibi beynini tuvalete düşürmüş insan modelinden kalma bir fikir esintisi saldı ortaya. Şahsen ardına başlık açıp değerlendirmeye dahi gerek yok. En fazla bu beyinle nasıl futbol yorumculuğu yapıyor onu tartışabiliriz belki.

Bırak yorumculuğu Milli takımın 2. adamı bu beyne sahip şahıs.

Gerçekçi olalım sneijder hakikaten aldığı parayı haketmiyor.Daha fazlasını hakediyor:smile-99:

hamza hocaya yapılan ayıp bana göre terim buna sneijderle ilgili birşeyler demiş buda orda öyle şeyler söyledi drogba akhisara gol attığında drogbayı baya övmüştü ergün penbe ile beraber en efendi futbolcularımızdan biridir

Geri
Üst Alt