Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

hamza hocaya yapılan ayıp bana göre terim buna sneijderle ilgili birşeyler demiş buda orda öyle şeyler söyledi drogba akhisara gol attığında drogbayı baya övmüştü ergün penbe ile beraber en efendi futbolcularımızdan biridir

hamza ve ergün ki o jenerasyonunun en efendi adamlarındandır ama fatih terim fakültesi mezunlarıdır... kafa aynı zihniyet aynı... iki hakan, bülent, hasan, suat, ayhan hatta ve hatta arif... yabancı oyunculara karşı tavırlıdır her zaman... bunun sebebi de uefa'yı alan takımın az yabancılı çok yerli oyuncudan kurulmuş olmasıdır... çok iyi bildiğim çok kez de sohbet ortamında duyduğum söz "kupayı biz aldık yabancılar mı aldı" lafıdır... futbolcusundan teknik kadrosuna kadar yerlilerin ortak lafıdır bu... sonradan yorumculuk yaptıklarındaki söylemlerinde aslında bu zihniyeti açıkça görürsünüz...

Hiç tanilmiyan kendisini bir b*k zanneden teknik direktöre neden bu kadar fazla ilgi var ancak ilgi çekmek için bu türlü saçmalik der.

Aziz basgan bir kaç 1000 euro vermistir kesin

yıne bı bahane bulup hamzanın arkasından terıme vurun hemen kacırmayın...hocası yok takımın dustugumuz durumu gorun baskalarıyla ılgılenecegınıze

Sneijder fener'de olsa şişire şişire bitiremezlerdi. Avrupa'da yokları oynayan Alex'i bile Hagi ile kıyaslıyorlardı bir zamanlar. Benim anlamadığım Sneijder'den ne bekliyorlar? Geçen sene CL'de tur atladıysak Sneijder sayesinde. Türkiye kupasını kazandıysak Sneijder sayesinde. Lig'de iyi kötü 2. olduysak Sneijder sayesinde. Daha ne yapsın? Bu adam da aldığı parayı haketmiyorsa Türkiye'de hiçbir futbolcu aldığı parayı haketmiyordur!

hamza ve ergün ki o jenerasyonunun en efendi adamlarındandır ama fatih terim fakültesi mezunlarıdır... kafa aynı zihniyet aynı... iki hakan, bülent, hasan, suat, ayhan hatta ve hatta arif... yabancı oyunculara karşı tavırlıdır her zaman... bunun sebebi de uefa'yı alan takımın az yabancılı çok yerli oyuncudan kurulmuş olmasıdır... çok iyi bildiğim çok kez de sohbet ortamında duyduğum söz "kupayı biz aldık yabancılar mı aldı" lafıdır... futbolcusundan teknik kadrosuna kadar yerlilerin ortak lafıdır bu... sonradan yorumculuk yaptıklarındaki söylemlerinde aslında bu zihniyeti açıkça görürsünüz...

zaten türkiyede çoğu şey terim ve denizliden çıktı. O kadar çok konu varki örneğin eskiden hep yabancılara sabır edilirdi Derwall,Piontek ve Gordon Milne olmasa türkiye şuan san marino seviyesindeydi bu ikiside bu hocalardan bişeyler öğrenip büyük hoca oldular şimdi 2-3 maç kaybeden hoca gidiyor her hocadan terim gibi gömleğini terletmesi gerekiyor koltuğunda oturursa ruhsuz hoca oluyor v.s

BrUZnwqCAAAUen9.jpg

Meksika'nın hocası 145Bin€ alıyormuş. Siz napıyorsunuz tribünde?

oyoyoyoyoyoyoy çok fenasın, süpersin, harikasın. ah o stüdyoda bunu diyecek biri lazımdı ki bence ömer üründülün aklından bu değilse de bişeyler geçmiştir ama naparsın adam milli takım antrenörü orası da devletin kanalı. ilişkilerrrr ilişkiler...paraa para..

basit milliyetçilik,kimi örnek aldığı belli...onun yerine ben utandım yazık...ülkemin sporu kimlere emanet

O değilde. Tam tersini söyleseydi belki anlardım az çok.

Dünya kupasında pek iyi değil bence sneijder.

Bizde daha etkili

Adam orda sneijderin söylediklerine karşılık Türk futbolcusunu korumak adına bişeyler söyledi. yabancılar yerliler kadar mücadele etmiyor demek istedi ama bir an sinirlerine hakim olamadı. sneijder söylediklerinde yine de haklı ama bunu basının karşısında söylemesi hoş olmadı

Şıno belkide tam onların söylediği şəkilde soylememişdir. Bu şerefsizlerden nedesen beklenir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Sneijder bizde iken milli takımından daha etkili.

Sadece bunu bile görememek kalibre testidir.

Üzgünüm Hamza Hoca kafan eski kafaymış.

yıne bı bahane bulup hamzanın arkasından terıme vurun hemen kacırmayın...hocası yok takımın dustugumuz durumu gorun baskalarıyla ılgılenecegınıze

Sende aynı şekilde lafları oradan buradan alıp yönetime çakıyorsun işte. Eleştirdiğin adamlardan ne farkın var?

Hagi Tafarel Popescu olmamaydıda ben göreydim onları.

Ne de olsa bugüne kadar taraftarlarımızın çoğuna göre, kariyer için bizden sonra İstanbulspor'a giden ve başarısız olan Hamza hoca, bizden İngiltere'ye giden ve başarılı olan Tugay hocadan çok daha iyiydi...

Bu tür beyinsiz karaktersizler olacağına varsın takımı Şıno çalışdırsın. Neyse fazla uzatıp hakaret etmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt