Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.918
- 0
- 286
türk futbolcular aldığı paranın hakkını veriyor gibi bir tespit sıçtığını es geçmeden edemeyeceğim
Bence hak ediyor tabi bahsedilen turkler mesut ozil ve ilkay gundogansa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk futbolcular aldığı paranın hakkını veriyor gibi bir tespit sıçtığını es geçmeden edemeyeceğim
Niye büyütüliyor bu olay ya..
Milletin Işi gücü yok
Bi tek tr bukadar tartisiliyor
* LG G2 Tapatalk *
Sende aynı şekilde lafları oradan buradan alıp yönetime çakıyorsun işte. Eleştirdiğin adamlardan ne farkın var?
Bazı Galatasaray`lı bildiklerimizi üzülerek izliyorum artık
İyiye iyi demek bu kadar mı zor arkadaş
Madem bizimkiler iyi
Niye evden izliyoruz maçları
Ne diyon Arif..Hamza(1+oğlu)'nun saçmalıkları dünya sathında mı tartışılacaktı, Japon meclisi mi tartışacaktı Hamza'yı, tabii ki Türkiye'de tartışılacak![]()
benım bı lafımı goster bakalım yonetıme haksız elestırımı..ıyısıne ıyı kotusune kotu dıyorum...oyle bılıp bılmeden yorum yapmak yanlıs
Iyi tartisin sayfalarca
Ordanda arda konusuna gecin
* LG G2 Tapatalk *
Iyi tartisin sayfalarca
Ordanda arda konusuna gecin
* LG G2 Tapatalk *
Maçları nasıl izliyor anlamadım, bu nasıl zihniyet, aldığı parayı hak etmiyormuş, bence sırf yorum yapmak için yaptı, klişe bir cümle öğrenmiş, bu gibi adamlar varken Türk futbolu bir yere varamaz
Demek ki milli takım yetkilileri maç falan izlemiyor :eagerness:
Yada izlediklerini anlayamıyorlar !
Hangisi daha kötü ?
Sneijder fener'de olsa şişire şişire bitiremezlerdi. Avrupa'da yokları oynayan Alex'i bile Hagi ile kıyaslıyorlardı bir zamanlar. Benim anlamadığım Sneijder'den ne bekliyorlar? Geçen sene CL'de tur atladıysak Sneijder sayesinde. Türkiye kupasını kazandıysak Sneijder sayesinde. Lig'de iyi kötü 2. olduysak Sneijder sayesinde. Daha ne yapsın? Bu adam da aldığı parayı haketmiyorsa Türkiye'de hiçbir futbolcu aldığı parayı haketmiyordur!
Deminki lafını gösteririm işte, hiç yönetimin adı geçmiyor.