Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Niye büyütüliyor bu olay ya..

Milletin Işi gücü yok

Bi tek tr bukadar tartisiliyor

* LG G2 Tapatalk *

ha + olarak. Büyütülmesine sebep çok adım var.

Bu adam gelecekte Galatasaray teknik direktörü olması düşünülen bir isim(di). Ve aktif olarak milli takım yöneticisi. Çıkıp devlet kanaldında, dünya kupası maçında bir takımda kimin parasının hakkını verip kimin vermediğini tartışmaya açması sadece kuyruk acısı ile izah edilebilir. Üstelik yerli ve yabancı oyuncu konusunda söyledikleri, milli takımın nasıl bir zihniyetin elinde oyuncak olduğuna delalettir.

Iyi tartisin sayfalarca

Ordanda arda konusuna gecin :rolleyes:

* LG G2 Tapatalk *

Iyi tartisin sayfalarca

Ordanda arda konusuna gecin :rolleyes:

* LG G2 Tapatalk *

Ne alakası var olm. Napalım sohbet ediyoruz işte. İnsanlar gelişen bir olay karşısında fikirlerini yazacak hele söz konusu kişi, eski bir Galatasaray futbolcusu, gelecek için teknik adam olarak düşünülen bir isim ve milli takım yetkilisi ise.

Nereye varmaya çalıştığını anlamadım açıkçası.

Maçları nasıl izliyor anlamadım, bu nasıl zihniyet, aldığı parayı hak etmiyormuş, bence sırf yorum yapmak için yaptı, klişe bir cümle öğrenmiş, bu gibi adamlar varken Türk futbolu bir yere varamaz

Maçları nasıl izliyor anlamadım, bu nasıl zihniyet, aldığı parayı hak etmiyormuş, bence sırf yorum yapmak için yaptı, klişe bir cümle öğrenmiş, bu gibi adamlar varken Türk futbolu bir yere varamaz

Demek ki milli takım yetkilileri maç falan izlemiyor :eagerness:

Ulan başta yanında yer aldığın imPARAtor olmak üzere

bir tane Türk Teknik Direktör aldığı parayı hak ediyor mu ??

sneijder ne demiş ki göremedim hiçbir haber sitesinde durduk yere mi dedi bunu

Yada izlediklerini anlayamıyorlar !

Hangisi daha kötü ?

Biz bile bişeyler anlıyorsak yıllardır bu işin içinde olan adamlar mutlaka anlarlar izleseler de, önyargılı olmamak da lazım tabi doğru değerlendirme yapabilmek için.

Söylüyoruz bu adam boş adam Galatasaray'a yakışmaz diye bizim taraftara müstehak isteyin isteyin Hamza'yı büyük hoca zaten

Kendisini Galatasaray t.direktörlüğüne yakıştırdığım birisiydi.Enteresan da tespit olmuş.Hayır aslında saçma bir tespit olmuş ki Sneijder milli takımda oynadığı oyunun 2 katını Galatasaray da oynuyor.Bunu görmemek için kör olmak lazım.Yazıkta etmiş kendine.Durduk yere binlerce taraftarı karşısına aldı.Galatasaray da bi nevi görev almadan kovuldu gibi birşey olmuş.

Sneijder fener'de olsa şişire şişire bitiremezlerdi. Avrupa'da yokları oynayan Alex'i bile Hagi ile kıyaslıyorlardı bir zamanlar. Benim anlamadığım Sneijder'den ne bekliyorlar? Geçen sene CL'de tur atladıysak Sneijder sayesinde. Türkiye kupasını kazandıysak Sneijder sayesinde. Lig'de iyi kötü 2. olduysak Sneijder sayesinde. Daha ne yapsın? Bu adam da aldığı parayı haketmiyorsa Türkiye'de hiçbir futbolcu aldığı parayı haketmiyordur!

O kesin. fenevde olsaydı hergün manşetlerdey di lakin ben bizdeki performansında aldığı parayla doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum...

Geri
Üst Alt