Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Biz bile bişeyler anlıyorsak yıllardır bu işin içinde olan adamlar mutlaka anlarlar izleseler de, önyargılı olmamak da lazım tabi doğru değerlendirme yapabilmek için.

Milli takım ! yetkilileri maç izlemiyor ,

İzlediklerini anlayamıyorlar ,

yada anlıyorlar tabiki anlamazlar mı hiç ama art niyetliler !

Hangisi daha kötü ?

Sneijder'in "Galatasaray burası gibi yüksek seviye değil. Orada futbolcular ayaklarında çok top tutuyor" demecinden sonra söyledi bunu.Sinirlerine hakim olamamış fakat haber törpülenmiş maalesef. Yani orta yere söylemedi.

Türk oyuncular hakkında Sneijder'in söyledikleri doğru,yüksek seviye olmadığımız da doğru ama söylemesi garibine gitmiş adamın. Herkes olgunlukla karşılamayabilir, kaldı ki bu işten para kazanıyorlarsa haliyle sistemi koruma içgüdüsü olacaktır TD'lerde. Bu içgüdüye sahip olmayanlar zaten Türkiye'yi aşıyorlar...

objektif bir değerlendirme her zaman ki gibi, abi saygılar daha çok yaz buralara lütfen:tiphat:

Fatih Terim de zaten gittikten sonra o reklamda oynamıştı. Bence o da oldukça art niyetliydi.

Maalesef, bizde böyle durumlar çok. İlla bir laf sokmaya çalışma derdindeler.

Tüm Hollanda ve İtalyan basinin tarattim. Sneijderin böyle bir aciklamasini görmedim. Bu aciklamayi nerde yapmis?

Bende cok merak ediyorum o soylenen aciklamayi nerde yaptigini sneijderin, hic denk gelmedi o soylenen aciklama?

Ulan takimi su tatil doneminde bile raht birakmiyosunuz hep bi kotuleme hep bi igneleme YETER!

SM-T110 cihazımdan gönderildi

Bre Hamza,ulan Sneijder'e sallarken hic mi izlemedin adamı be vitaminsiz?Gecen sene bütün final maclarını bu adam aldı.Juve,Fener,Bursa,Eskisehir final,Trabzon.Bütün macları aldı,sizin yerliler yatarken Sneijder bir sag catala bir sol catala yapıstırıyordu.Sneijder hakeme itiraz ederken Burak beyler Selcuk beyler arkasını dönüp gidiyordu.Lincoln'u yediniz,Sneijder'i yedirmeyiz.Sneijder düsmanlarıyla savasacagız.

Bizim eski futbolcularda ve Galatasaray adıyla yazarlık yapanların bir çoğunda yavşaklık emareleri had safhadadır. Kazma Kazmaoğlu'da bu kategoriye giriş yapmış bulunmaktadır.

Sneijder'ın aldığı parayı hak edip etmediği mi ilgilendirir Hamza'yı yoksa; Türk Futbolcularının hak edip etmediği mi?

Hamza 'yı Türk Milli Takım antrenörü olduğunu unutmadan düşünün ;)

Bir milli takım hocası bir önceki dünya kupası finalisti bir ülkenin banko oyuncusuna bu çamuru atacağına Fenerbahçe'nin katakullilerle alıp öldürdüğü yerli oyuncuları konuşması gerekmez mi. Ama tabi ki patron kızar sonra..

Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.

Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.

Fatih Terimin Milli takımda olması yeteri kadar ürkütücü değil mi zaten onursalım. Hamza'da öğrenciliği layıkıyla yerine getiriyor işte bu ve benzeri açıklamalarla.

Paranoyağa mı bağladık bilmiyorum ama bence Sneijder öyle bir açıklama yapmadı.(Ha yaptıysa da haklı) Bunu sırf Galatsaray'a ve takım birlikteliğine zara vermek icin o spiker uydurdu. Tabi bi yerlerden böyle bir telkin de gelmiş olabilir.

Abi sen milli takım teknik direktörüsun sana ne elalemin yabancı futbolcusundan. Size ne yani. Hayır benim vergilrimle siz oraya nasıl adamlar çıkarıyorsunuz. Haydi çıkardınız abi nasıl Türk liginden bir takıma övgü veya yergi yaparsınız? Dünya kupası lan orası.

Bu sene görülüyor ki çok kişi, kurum ve lobiyle mücadele etmek durumundayız. Dusmanlarimizi iyi görüp iyi tanıyalım...

Turk hocalarin bildigi tek bisey var: futbolcu dedigin at gibi kosacak mucadele edecek. Teknik taktik sifir. Bu yuzden turk ligi bu kadar kalitesiz zaten.

Geri
Üst Alt