Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Bu zihniyetmi galatasarayın ileride hocası olacak pehhh

Sneijder Türk oyuncularına kapalı parantezde hakaret etti. Hamza Hoca'da bunu yediremedi :)

Sneijder'in Dünya Kupasından sonra gitme olasılıgı yüksek bence, yoksa böyle bir acıklamayı yapmasının bir manası yok.

Hakaret ile eleştiri farklı şeylerdir. Eleştiriyi kabullenecek olgunluğa sahip olmayan bir millet olduğumuz için her eleştiriyi hakaret kabul ediyoruz. Kaldı ki adam haklı.

O ve yorumcular türk futbolunun nasıl bir bataklıkta olduğunun en somut örneği olmuştur dün. Ne demek kardeşim yabancı futbolcular yerlilerden 3-4 kat yüksek alıyor da hakkını vermiyor. Sneijder kaç maç kurtardı geçen yıl. Burak Yılmaz Drogba'nın verdiği 100 % lük gol paslarını hunharca harcamasa asist kralı olmayacak mıydı Drogba. Onu geçtim takımın adı bir anda Drogba'lı Sneijder li Galatasaray oldu. Onu da geçtim takımda Felipe Melo gibi bir futbolcu var tekmeye kafa sokan. Bir tek Chedjou var aldığı parayı haketmeyen . O da olsun bir zahmet. Sıkıyorsa sneijder a verdiğin 7M € luk bonservis ücretiyle onun 10 da 1 i kadar oynayabilen bir türk al. Tek dileğim var milli takım başarısız olsun da şu tür adamlar ve onları yönetenler yaptıkları atılımların bi cacık etmeyeceğini anlasınlar...

Senin milli futbolcuların ortalama kaç para alıyorlar ve o para'yı hak ediyorlar mı diye sormak lazım bu adama.

Acaba Hamit'in 2 senedir yatarak 6m€ kazandığının farkında mı hoca?Çok saçma bir mantık.

Bir de Sneijder gibi topçuyu fazladan para vermeden Türkiye'ye getiremessin.Biz 4.5 veriyoruz,mesela Tottenham da istiyordu, onlarda 3.5m civarı vermişlerdir.Türkiye'ye yıldız topçu getirmek kolay değil.

Fenerbahçe'de mesela enayiliğin büyüğü.5.5m€ alan Diego Fener'e gelmeseydi 2.5m€'a Beşiktaş'ta oynayacaktı :)

Hakaret ile eleştiri farklı şeylerdir. Eleştiriyi kabullenecek olgunluğa sahip olmayan bir millet olduğumuz için her eleştiriyi hakaret kabul ediyoruz. Kaldı ki adam haklı.

Sneijder'in dediklerini bizde söylüyoruz. Bizim topcular teknik-taktik olarak cok zayıf. Zaten geneli gaz ile çalışıyor..

Adam haklı beyler avrupa ve dünya kupalarında Türk oyuncular bize cirit atiriyor, gurur kaynağımız oluyorlar. Aslında bir liste yapılıp oynadıkları süreye göre saat başı ücretlerini çıkarmak lazım oyuncuların.

Eminim ki bu listede başı Türkler çekecektir.

son derece talihsiz bir açıklamaydı:confused: juve maçında golü atıp turu kim atlattı?:happy: sevimli hayaletmi ? :trollfacce.gif:

Türk futbolunun gelişmemesinin ve altyapıdan hep dangalak gençlerin çıkmasının sebebi bu antrenörler işte...

Düşünün bak Galatasaray'ın gelecekteki hoca adayları arasında gösterilen ve bi nebze sivrilmiş hamza böyle saçmalıyorsa alt yapılarda görev yapan diğer çomarlar ne durumdadır..

Türk futbolu insan eğitiminden anlayan, kaliteli alt yapı hocalarıyla çalışmak yerine bu futbolcu eskisi davarlara alt yapılarda görev verdiği sürece adam olmaz..

İyi futbolcu olmak ayrı, insan yetiştirmek ayrı..

Ha 20 sene sonra kaliteli eğitim almış futbolcu eskileri çalışabilir bu görevlerde..

Ama günümüzün barzoları yetersiz..

bende tam tersini diyorum gercek olan yerli futbolcular aldigi parayi haketmiyor

Hamza'ya ben kızmıyorum tv yorumcuları dünkü Hollanda maçı için maçı yıldızı olarak kuytı gösterdi bu ülkeye Hamza gibi hocalar lazım Türkiye bunu hakediyor Sabri'nin altyapısı ile snejdeirinki aynı zaten o yüzden biri tribüne biride kaleye vuruyor

Sent from my iPad using Tapatalk

Her akşam yatarken günün hesabını yaparım, ama dün yapamadım, bu futbol dehasının söyledikleri aklımdan çıkmadı bir türlü, gerçekten lan sarp gibi barış özbek gibi adamlar niye çıkmıyor diye düşündüm durdum, onlar gibi adam lazım Türkish futboluna.Haaa, bir de bunun gibi ileri görüşlü adamların daha çok olması lazım ki futbolumuz gelişsin, ayrıca çok dikkatli takip ediyor fubol istatistiklerini, daha istatistiklere bakmadan anlayabiliyor başarısız olduğunu fevkalade.

Senin mantaliteni Hamza...

Hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasıfsız vizyonsuz tipik bir yerli işte. Kebapçının çırağı, ceket yakalayıcı.

Geri
Üst Alt