Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Akil hocasi öyle demistir.

16754.jpg

Bizim takımdaki yerliler çok mu hakediyor yabancı düşmanı herif.

Sağlamsa Lassa

Çok takmayın bu sözü kafanıza. En fazla Yolanthenin kuması olur.

bu konuyu silin.yeni hocamıza saygısızlık yapmayın,daha başında.

Gelmesin bu. Sneijder daha iyi yönetir takımı. Parator ve yalakaları lazım değil arkadaş. Apo yetiyor zaten. Yerli kazmaları izle dur şimdi. Hele bir Wesley'i kes bakalım neler oluyor Hamza Efendi!

defolsun gitsin, ayni seyi denizli melo icin dedi, biz böyle td istemiyoruz. Prandelli kalsin daha iyi.

Ahh şu önyargı yok mu önyargı. :) Kaldırın şu önyargılarınızı, bi görüp tartıp biçin ondan sonra yorum yapın. ;)

daha durun bakalım... yardımcılar açıklanmadı... onlar da açıklanınca anlarsınız olayın hangi çapta olduğunu...

Takımın en önemli oyuncusuna saygısızlık yapmasın. Burak ve Selçuk'u hayatta kesmez bu şimdi kazanmaya çalışırken bütün yabancılardan oluruz.

Sağlamsa Lassa
zamanında hatalı bi laf etmiş,olabilir.biz mersin maçındaki açıklamalarından sonra takımı satanları biliyoruz.ayrıca bizim taraftarın sneijder gibi isimleri yedirmeyiz ulan yaklaşımı her zaman hoşuma gitmiştir.

Bu konuşmada art niyetli veya rencide edici herhangi birşey göremeyen birtek ben miyim merak ediyorum.

bizim taraftar sahiplenici,tutkulu bi aşık olduğu kadar mükemmelliyetçi,fazla yeren ve abartan bi taraftardır.

Bu herif Sneijder Yorumları ile kendinden soğuttu gelmesin gitsin Fatih ile milli Takım'ı rezil etmeye devam Etsin

Bu konuşmada art niyetli veya rencide edici herhangi birşey göremeyen birtek ben miyim merak ediyorum.

Neresi düzgünki. Yerli oyuncular aldığı parayı hakediyormuş, külliyen yalan. Selçuk-burak- hamit- olcan vs hangisi aldığı parayı hakediyor. İkinciside sneijder adam kovalamıyormuş, külliyen yalan. Buraktan melodan falan daha çok koşuyor sahada ama millitakımla kıyaslaması zaten saçma. Orası dünyakupası maçı tabiki herkes çok koşacak

olayın vehameti art niyet veya rencide etmek değil... zihniyet... galatasaray ile hiç alakası olmayan maçta "sneijder'i hiç bu kadar koşarken görmemiştim" filan dersin... veya "sneijder meğer ne kadar koşuyormuş" dersin... ama "galatasaray'da koşmuyor burda koşuyor parasını hakketmiyor 2-3 kat para alıyor" filan demezsin... bu zihniyetini gösterir... hele ki bunu ilk yarının ortalarında filan demezsin...

ben futbolculuğunu da bilirim her zaman işini yapan mütevazi görev adamıydı... rakibe de hakeme de efendi biriydi... her zaman da galatasarayın başına yakışan biridir diye düşünürüm... hala da aynı şekilde düşünürüm... bundan sonra döner o lafı yer bilemem... ama o gün söylenen o söz sneijder'e bakışını gösterdi bize... önyargıyı o gün hamza yaptı... yapmamalıydı...

Neresi düzgünki. Yerli oyuncular aldığı parayı hakediyormuş, külliyen yalan. Selçuk-burak- hamit- olcan vs hangisi aldığı parayı hakediyor. İkinciside sneijder adam kovalamıyormuş, külliyen yalan. Buraktan melodan falan daha çok koşuyor sahada ama millitakımla kıyaslaması zaten saçma. Orası dünyakupası maçı tabiki herkes çok koşacak

Doğru veya yanlış demedim. Art niyetli veya rencide edici herhangi birşey göremeyen birtek ben miyim dedim.

Geri
Üst Alt