Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.183
- 6.592
- 1.243
Akil hocasi öyle demistir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın en önemli oyuncusuna saygısızlık yapmasın. Burak ve Selçuk'u hayatta kesmez bu şimdi kazanmaya çalışırken bütün yabancılardan oluruz.bu konuyu silin.yeni hocamıza saygısızlık yapmayın,daha başında.
zamanında hatalı bi laf etmiş,olabilir.biz mersin maçındaki açıklamalarından sonra takımı satanları biliyoruz.ayrıca bizim taraftarın sneijder gibi isimleri yedirmeyiz ulan yaklaşımı her zaman hoşuma gitmiştir.Takımın en önemli oyuncusuna saygısızlık yapmasın. Burak ve Selçuk'u hayatta kesmez bu şimdi kazanmaya çalışırken bütün yabancılardan oluruz.
Sağlamsa Lassa
Bu konuşmada art niyetli veya rencide edici herhangi birşey göremeyen birtek ben miyim merak ediyorum.
Bu konuşmada art niyetli veya rencide edici herhangi birşey göremeyen birtek ben miyim merak ediyorum.
Neresi düzgünki. Yerli oyuncular aldığı parayı hakediyormuş, külliyen yalan. Selçuk-burak- hamit- olcan vs hangisi aldığı parayı hakediyor. İkinciside sneijder adam kovalamıyormuş, külliyen yalan. Buraktan melodan falan daha çok koşuyor sahada ama millitakımla kıyaslaması zaten saçma. Orası dünyakupası maçı tabiki herkes çok koşacak