Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
Terim bizi sattı. Ersun sikeci. Hamza Sneijder'e laf attı. Baska var mı beyler ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelde bunu imparatorculara anlatadamın vizyonu wesley koşmuyor yaeaugggghhhh.....
hala umudu olan var
Gelde bunu imparatorculara anlatHa umarım aklı başına gelir umarım bu takımın en kilit en yetenekli oyuncusunun sneijder olduğunun farkına varır ve takımı şampiyon yapar diyeceğim ama söylediğime ben bile inanmıyorum...
Gelde bunu imparatorculara anlatHa umarım aklı başına gelir umarım bu takımın en kilit en yetenekli oyuncusunun sneijder olduğunun farkına varır ve takımı şampiyon yapar diyeceğim ama söylediğime ben bile inanmıyorum...
Bana da öyle geliyoryok öyle bir ihtimal..selçuk burak her maç oynar tarafatar gönderir onları sonunda...wesley devre arası gider...2 anadolu topçusu alır sene sonu gider.
İşte kilit nokta buHamza sezon sonuna kadar dayanmaz muhtemelen. İşin garibi şu açıklamaları bi tek biz mi biliyoruz yönetimden biri bilmiyor mu bu Sneijder hakkında söylediklerini. Adamın zihniyeti bozuk yabancılar bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla alıyor diyor. He Sneijder-Melo gelip Emre Çolak'la aynı paraya oynayacak. Ya öfff yazarken daralıyorum ne hale getirdiler kulüpten soğutuyorlar insanı.