- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
ne boş adamlarsınız yav ne yapmış sneijderin anasına karısına mı sövmüş?sneijder kendini sizin kadar önemsemiyor.
Demogojide son nokta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne boş adamlarsınız yav ne yapmış sneijderin anasına karısına mı sövmüş?sneijder kendini sizin kadar önemsemiyor.
Bizim degil Hamza Hamzaoglu'nun önyargisi. var. Şu şöyledigi söz onu gösteriyor. Görünen köy kilavuz istemez.
Adamın o anki psikolojiyle söylediği 3-5 dakikalık yoruma göre bizim yorum yapmamız yanlış olur. O da hatalı hayat işte.. Teknik direktör olduğun sürece konusmayacan bu tarz konularda. Bu tarz önyargıya el ayak tutmuş oluyorsun çünkü.
Dediğim gibi takılmayın o noktaya. zaten kasıtlı seyler yaptığını görünce taraftar sesini yükseltecektir. ki yapacağını hiç sanmıyorum.
Ben açıklamayı canlı dinlemiştim.Kesinlikle abartmıyorum bildiğin Snneijder'e karşı doldurulmuş bir hali vardı.Sneijder aslında Türkiye ve Hollanda arasında ki büyük altyapı farkına deyinen şöyle bir açıklama yapmıştı; "Türkiye'de tecrübeli oyuncular pas atmak için topu 2-3 kez dürtüyor, Hollanda'da ise 18 yaşında bir genç bile bunu yapmaz."
Hamzaoğlu Milli takım antrenörü olarak bu açıklamadan çıkarım yapmak yerine Sneijder koşmuyor, Türk oyuncular mücadele ediyor diye saçmalamıştı.
Hamza Hamzaoğlu ileride iyi bir td olabilir ama bize bu sığ anlayışları aşmış, tek skalası futbol olan adaletli bir td lazımdı.
daha gelmeden hamzaoğlu şöyle böyle demeye başlamış bazı cahiller iki kuruşluk futbol bilgileriyle.. kimse kusura bakmasın ama sneijder allah değil yeri gelirse hoca kadro dışıda bırakır söverde nitekim sneijder ilk geldiği zamanlar hiçbirşey yaptığı yoktu salla başını al maaşını hesabı verdiği katkı şimdi dahi tartışılır..