Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Bizim degil Hamza Hamzaoglu'nun önyargisi. var. Şu şöyledigi söz onu gösteriyor. Görünen köy kilavuz istemez.

Adamın o anki psikolojiyle söylediği 3-5 dakikalık yoruma göre bizim yorum yapmamız yanlış olur. O da hatalı hayat işte.. Teknik direktör olduğun sürece konusmayacan bu tarz konularda. Bu tarz önyargıya el ayak tutmuş oluyorsun çünkü.

Dediğim gibi takılmayın o noktaya. zaten kasıtlı seyler yaptığını görünce taraftar sesini yükseltecektir. ki yapacağını hiç sanmıyorum.

Adamın o anki psikolojiyle söylediği 3-5 dakikalık yoruma göre bizim yorum yapmamız yanlış olur. O da hatalı hayat işte.. Teknik direktör olduğun sürece konusmayacan bu tarz konularda. Bu tarz önyargıya el ayak tutmuş oluyorsun çünkü.

Dediğim gibi takılmayın o noktaya. zaten kasıtlı seyler yaptığını görünce taraftar sesini yükseltecektir. ki yapacağını hiç sanmıyorum.

Bende hatasini anladiysa linç edecek degilim zaten. Herkes hata yapar. İlerleryen günlerde anlayacagiz düşüncelerini.;)

Ben açıklamayı canlı dinlemiştim.Kesinlikle abartmıyorum bildiğin Snneijder'e karşı doldurulmuş bir hali vardı.Sneijder aslında Türkiye ve Hollanda arasında ki büyük altyapı farkına deyinen şöyle bir açıklama yapmıştı; "Türkiye'de tecrübeli oyuncular pas atmak için topu 2-3 kez dürtüyor, Hollanda'da ise 18 yaşında bir genç bile bunu yapmaz."

Hamzaoğlu Milli takım antrenörü olarak bu açıklamadan çıkarım yapmak yerine Sneijder koşmuyor, Türk oyuncular mücadele ediyor diye saçmalamıştı.
Hamza Hamzaoğlu ileride iyi bir td olabilir ama bize bu sığ anlayışları aşmış, tek skalası futbol olan adaletli bir td lazımdı.

Açıklaması Galatasaray'ı önemsemiyor Hollanda da daha fazla koşuyor vs dedi. Buradan keseceği sonucunu nasıl çıkardınıa?

Şimdi bir düşünelim hamza bunları niçin söyledi o zamanlarda sneijder Türk futbolunu ve Türk futbolcuları elestirmisti hızlı oynamadiklarini söylemişti hamza hocada buna sinirlenerek sneijderin Galatasarayda fazla mücadele etmediğini söylemişti bence hiç alakası yok geçen sene takımı sirtlayan bir oyuncuydu ve bu yorumlardada anlaşılan hamza hoca tam bir yerli yalakasi, sneijderin eleştirdiği konuda kesinlikle haklı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben açıklamayı canlı dinlemiştim.Kesinlikle abartmıyorum bildiğin Snneijder'e karşı doldurulmuş bir hali vardı.Sneijder aslında Türkiye ve Hollanda arasında ki büyük altyapı farkına deyinen şöyle bir açıklama yapmıştı; "Türkiye'de tecrübeli oyuncular pas atmak için topu 2-3 kez dürtüyor, Hollanda'da ise 18 yaşında bir genç bile bunu yapmaz."

Hamzaoğlu Milli takım antrenörü olarak bu açıklamadan çıkarım yapmak yerine Sneijder koşmuyor, Türk oyuncular mücadele ediyor diye saçmalamıştı.
Hamza Hamzaoğlu ileride iyi bir td olabilir ama bize bu sığ anlayışları aşmış, tek skalası futbol olan adaletli bir td lazımdı.

Kesinlikle haklısın Türk futbolunun gelişmesi için bu zihniyetin değişmesi gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza gelmesin Sneijder'e laf söyledi,
Denizli gelmesin Melo'ya laf söyledi,
Yanal gelmesin şikeci,
H.Şaş gelmesin Terim'in adamı,
Tugay gelmesin TD tecrubesi yok,
Bülent gelmesin zamanında Lincoln'ü yedi,

Kim gelmeli çok merak ediyorum. Sırf Sneijder'e sınırsız özgürlük versin diye ligi tanıması 2-3 ay sürecek, başarısız olduğunda bu takım benim değil diyecek yabancı teknik direktör mü getirelim? Hem kulübün mali durumundan şikayet et, hemde gidip amacı sadece cebini doldurmak olan yabancı teknik direktör iste. Ne zaman akıllanacaz merak ediyorum cidden.

Sadece Sneijder'i eleştirse , saygı duyarım. Ama çok dikkat çeken bir şey var konuşmalarında, "bizim oyuncularımız en azından aldığı parayı hak ediyor." :D

Selçuk - > 12 milyon TL yıllık ? hak ediyor dimi
Burak -> 12 milyon
Hamit -> 12 milyon
Umut -> 6-7 milyon
Yekta -> 5-6 milyon

Hadi Galatasaray'ı geçtim. Diğer takımlara bakalım

Volkan -> 10 milyon hak ediyor dimi?
S.Kesimal -> 5 milyon
Selçuk Şahin -> 5-6 milyon

Bu mu sizin aldığı parayı hak eden çocuklarınız? Eğer Sneijder-Selçuk kıyaslarsam, Selçuk'un 12 milyon hak ettiği yerde Sneijder 120 milyon hak ediyordur.

Ettiği lafın tam tersine "Sneijder aldığı parayı hak ediyor" dediğini varsayalım bir an için. O zaman Galatasaray teknik direktörlüğü için yeterli mi olacaktı Hamza Hamzaoğlu?

Yanlış teknik direktör seçimlerine bir halka daha ekledik. Asla Galatasaray gibi bir takımın teknik direktörlüğünü yapacak çapta değil.

daha gelmeden hamzaoğlu şöyle böyle demeye başlamış bazı cahiller iki kuruşluk futbol bilgileriyle.. kimse kusura bakmasın ama sneijder allah değil yeri gelirse hoca kadro dışıda bırakır söverde nitekim sneijder ilk geldiği zamanlar hiçbirşey yaptığı yoktu salla başını al maaşını hesabı verdiği katkı şimdi dahi tartışılır..

Federasyondan aldigi parayi haketmeyen haramzade Hamza umarim bizden alacagi maasi hakeder.

daha gelmeden hamzaoğlu şöyle böyle demeye başlamış bazı cahiller iki kuruşluk futbol bilgileriyle.. kimse kusura bakmasın ama sneijder allah değil yeri gelirse hoca kadro dışıda bırakır söverde nitekim sneijder ilk geldiği zamanlar hiçbirşey yaptığı yoktu salla başını al maaşını hesabı verdiği katkı şimdi dahi tartışılır..

Sneijder hak etmiyor diyelim, eyvallah. Biz cahillere açıklar mısın yerli oyuncular nasıl hak ediyor aldıkları parayı?

Bu tartışmayı devam ettirmenin iki taraf içinde ne gibi bir faydası olacak ?

Bu açıklamasından dolayı bile bu adamın ne kadar sığ düşünceli bir insan olduğunu bu taraftar görüyor. Umarım başarılı olur ve bende yanılırım.

Bunu demeyeydi iyiydi ama demiş artık yapacak birşey yok yeter ki bu saçma tutumu devam ettirmesin.

Selçuk-burağın tartışılmadığı ve performansları ne kadar kötü olursa olsun oynatıldığı bir ortamda Sneijdere laf çakıyorsa(sadece F. T ye yalakalık için) benim için o adam en azından karakter olarak sıkıntılı bir adamdır. Sneijder ile ilgili bundan sonraki tavrı da tamamen karaktersiz olup olmadığını gösterecektir

Teknik Direktörlüğü ayrı bir olay. Yalnız milli takımın mevcut ibretlik durumu bu konudaki umudu mu da kırıyor ne yazık ki

Geri
Üst Alt