Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

Terim bizi sattı. Ersun sikeci. Hamza Sneijder'e laf attı. Baska var mı beyler ???

tam bir fatih terim operasyonu!!!! rte-davutoğlu ikilisi gibi görünüşte başbakan davutoğlu ama kararları kimin verdiğini biliyoruz!!aynısı bizim takımda sözde t.direktör hamza ama takımı imPARAtor yönetecek!!!

sneijder ile ilgili düşüncelerini bir tarafa koyar takımda radikal değişiklikler yaparsa başarılı olur ama yine aynı oyuncularda ısrarcı olur snederide kafasında sildiyse yeni bir komedi dram filmi daha izleriz ;(

adamın vizyonu wesley koşmuyor yaeaugggghhhh.....

hala umudu olan var

adamın vizyonu wesley koşmuyor yaeaugggghhhh.....

hala umudu olan var
Gelde bunu imparatorculara anlat :red: Ha umarım aklı başına gelir umarım bu takımın en kilit en yetenekli oyuncusunun sneijder olduğunun farkına varır ve takımı şampiyon yapar diyeceğim ama söylediğime ben bile inanmıyorum...

Gelde bunu imparatorculara anlat :red: Ha umarım aklı başına gelir umarım bu takımın en kilit en yetenekli oyuncusunun sneijder olduğunun farkına varır ve takımı şampiyon yapar diyeceğim ama söylediğime ben bile inanmıyorum...

yok öyle bir ihtimal..selçuk burak her maç oynar tarafatar gönderir onları sonunda...wesley devre arası gider...2 anadolu topçusu alır sene sonu gider.

Bizim suçumuz günahımız neydi de bu günleri yaşıyoruz?

Hamza sezon sonuna kadar dayanmaz muhtemelen. İşin garibi şu açıklamaları bi tek biz mi biliyoruz yönetimden biri bilmiyor mu bu Sneijder hakkında söylediklerini. Adamın zihniyeti bozuk yabancılar bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla alıyor diyor. He Sneijder-Melo gelip Emre Çolak'la aynı paraya oynayacak. Ya öfff yazarken daralıyorum ne hale getirdiler kulüpten soğutuyorlar insanı.

Madem böyle düşünüyor o zaman ilk maçta selçuk Burak başta olmak üzere çoğu oyuncuyu keseceksin hamza efendi. Sneijder bile hak etmiyorsa selçuk Burak asgari ücreti hak etmez. Umarım art niyetin sneijdere değildir. Umarım.

Prandelli icin de Sneijderi ucurur, Sneijder en iyi donemini gecirir fln diyorduk adam Sneijder'i yedek oyuncusu yapti. Onargi kotu bisey.

Hamza Sneijderın üzerine takımı kurmazsa başarısız olur. Bu ligin en kaliteli adamını sırf saçma sapan argümanlar uğruna harcarsa ebediyen büyük kulüp çalıştıramaz. Çözüm basit Sneijder kaptanlığı ve liderliğini kabul edecek ve ettirecek.

Hamza sezon sonuna kadar dayanmaz muhtemelen. İşin garibi şu açıklamaları bi tek biz mi biliyoruz yönetimden biri bilmiyor mu bu Sneijder hakkında söylediklerini. Adamın zihniyeti bozuk yabancılar bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla alıyor diyor. He Sneijder-Melo gelip Emre Çolak'la aynı paraya oynayacak. Ya öfff yazarken daralıyorum ne hale getirdiler kulüpten soğutuyorlar insanı.
İşte kilit nokta bu :) Ama gelde bunu bizim mermer kafalı yetkililere yerli hocalara anlat :D Bizim memlekette herşey de olduğu gibi sporda da kafalar geri yapacak birşey yok... Bazen diyorum kapatsınlar kulübü, açabiliyorlarsa da Almanya'da Galatasaray adında yeni bir kulüp kursunlar onu destekleyelim. Böylelikle Türkiye Süper Şike Ligi ve onun mermer kafalı idarecileri ile ilgilenmek zorunda kalmamış oluruz. Bir Galatasaraylı olarak tek bir isteğim var o da bu ligden kopalım artık yeter...

zamanında bülent korkmaz'da lincoln'ün arkasından sallamıştı. sonra tükürdüğünü yaladı, buda aynı olur gibi geliyor. ama sneijderin kulağına kesin gidecek bu sözleri. lincoln oyundan çıkarken bülent'e küfür etmişti. buda aynı olacak gibime geliyor.

Cok abartiliyor bu konusmalar, kötü bir sey söylememiski adam. Sneijder ilk geldigi dönemler burada küfür edenler bile vardi, bir elestiri yapmis o kadar. Büyütecek bir sey görmüyorum ben.

Bence herkesin beklentisinin tam tersi olacak.Hamza Sneijder'ı iyi kullanacak, onun performansını artıracak gibi geliyor.Adamın mantığı doğru aslında.İyi oynamak istiyorsan sahadaki her oyuncun baskı yapacak koşacak.Sneijder şu an zaten bunu yapıyor.Eğer hoca takımın geri kalanına da bu felsefeyi aşılarsa iyi yerlere geliriz.

ft'nin adamindan beklenecek sozler

Hamza'ya yabancı düşmanı diyen var.

Bir bakın Akhisar'da yabancı oyuncularla nasıl iyi bir iletişim içinde olduğuna ondan sonra konuşun.

Bu başlığı açanların medyadan farkı kalmamış galatasaray'a bakışlarında.Yazık

Geri
Üst Alt