Haber Hamzaoğlu: "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" (2014)

'' Sabri sonuna kadar Hakedıyor. donumuzu bile alsa Helali hoş olsun. nede olsa evlat''

- Hamza Evlatoğlu

Igrenc irkci herif. Utaniyorum koskoca Galatasarayin boyle bir teknik direktoru oldugu icin.

Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.

Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.

Kardes sen bi daha gorev alamaz felan deme e mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kafam iyi zaten az daha sövüyordum yeni zannedip

Envoyé de mon Sony Z3

geleceğimizi çaldın denge dengeoğlu muslera wesley sayesinde şampiyon oldun başımıza ilah kesildin bizden kazandığın parayı şahsım adına sana helal etmiyorum.

Daha o zamandan gördük bu hıyarın nr mal olduğunu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Metne dökerken biraz törpülemişler konuşmayı. Sneijder hakkındaki saçma sapan, nefretle söylediği sözleri zaten ciddiye almıyorum ama Türk oyuncular hakkında görüşleri ürkütücüydü. Zaten Galatasaray'da falan görev alamaz da milli takımda bulunması da ürperti verdi.

Konuşmayı canlı dinleyenler adamın nasıl bir kompleks ve eziklik sahibi olduğunu alenen görmüştür.

Bu mesajdan sonra Galatasaray'da 3 kupa aldı adam... :D

Geri
Üst Alt