Handheld Konsol Modelleri

forumda psp 2000-3000 serisi kullanmış kaç kişi vardır ki, el konsoluna 300-400 euroya vereceğiz :cry:
Ps vita çok keyifli aletti ps4 stream özelliği hayat kurtarıyordu ama o proje devam etmesi hardware maliyetli geldi Sony ‘e şimdi sadece stream yapan bir alet çıkardılar ki telefonlar da aynı şeyi yapıyor zaten

En sorunsuzu SteamDeck ama onda da uğraşmazsan sadece Steam oyunları var. Windows'un doğru düzgün bir ARM mimarili işletim sistemi çıkarsa o zaman görmek lazım el konsollarını. Hem batarya süresi düzelmiş olacak hem de performans konusu.

Şu an çipli Switch OLED en mantıklı cihaz.

Ps vita çok keyifli aletti ps4 stream özelliği hayat kurtarıyordu ama o proje devam etmesi hardware maliyetli geldi Sony ‘e şimdi sadece stream yapan bir alet çıkardılar ki telefonlar da aynı şeyi yapıyor zaten

Ps Portal ben kullanıyorum. Doğrudan birebir gamepad deneyimi vermesi, hapticler ve tetiklerin gerilmesine kadar işi benzerlerinden ayırıyor. Stream ettiği için pil ömrü baya baya uzun. PS5 kablolu bağlıysa hemen hemen her yerde güzel oynatıyor.

En sorunsuzu SteamDeck ama onda da uğraşmazsan sadece Steam oyunları var. Windows'un doğru düzgün bir ARM mimarili işletim sistemi çıkarsa o zaman görmek lazım el konsollarını. Hem batarya süresi düzelmiş olacak hem de performans konusu.

Şu an çipli Switch OLED en mantıklı cihaz.
Onun da cipli olmasi sart rdas Switch de oynayabilecegin 2-3 oyun var an itibariyle Zeldalar dahil. Herifler adam gibi oyun cikarmiyor güzelim konsola.

arada nostalji olması adına pc'de emulator ile psp oyunlarını oynamaktayım, çok keyifli oluyor

arada nostalji olması adına pc'de emulator ile psp oyunlarını oynamaktayım, çok keyifli oluyor
Steam Deck'in Emudeck uygulamasi bu isi cok farkli bir seviyeye tasiyor bu arada. PS4, Switch oyunlari dahil bir cok oyunu sorunsuz oynatabiliyor direkt homescreen'de oyunu normal Steam oyunu gibi gösterip acabiliyorsun cok keyifli.

1723539707419.png

He bu arada okudugum icin yaziyorum PS Portal kadar sacma cihaz yok bu dünyada. Cok daha uygun fiyata SteamDeck alip Chiaki4Deck uygulamasiyla PS5'inizi Steam Deck üzeri de oynayabilirsiniz.

handhels konsol mu evet efsanedir hemen alıyorum

110000447125748.jpg

Ps Portal ben kullanıyorum. Doğrudan birebir gamepad deneyimi vermesi, hapticler ve tetiklerin gerilmesine kadar işi benzerlerinden ayırıyor. Stream ettiği için pil ömrü baya baya uzun. PS5 kablolu bağlıysa hemen hemen her yerde güzel oynatıyor.
ben ipade baglayip ps controller ile kullaniyordum iyi bir tableti olan icin biraz ekstra kaciyor gibi gelmisti bana ama uygun fiyata bulunursa alinabilir elbette

Geri
Üst Alt