Hangi Firmanın Sponsorumuz Olmasını İstersiniz?

"Fly Emirates" değil, sadece Emirates. THY olsa, "Globally Yours" sponsor oldu diyenler çıkacak herhalde. Ayrıca burada zikredilen miktarlara inanasım gelmiyor, 9-10 m. euro arası bir anlaşma yapılırsa hayal kırıklığı olmasın sonra.

ReTeE sponsor olursa sırtımız yere gelmez. Hatta üstüne para bile veririz :D

Hem de rakibimizin en büyük sponsorunu kapmış oluruz.

sen onca yıl şampiyonlar liginde reklamını yaptır,şampiyonluk kutlamalarında bile kutlamaları geri planda bıraktıracak reklamını yaptır,stad ismi ile reklamın dibine vur.

ama adı şike dışında, avrupadan kovulmak dışında avrupada adı geçmeyen kulübe bizden çok reklam parası ver.

inşallah o stadın adıda en yakn zamanda değişir.nasılsa fener stad için sponsor arıyormş oraya olun işte.

Fly Emirates 5 sene 100 Milyon Euro. Of off offf.

eski yönetici. ben pek inanmadım açıkcası

Bir de Telekom 10 veriyor demiş.Bu adam spor yazarı olacak bir de en basit bilgiyi dahi teyit etmeye üşeniyor.

Ne 10 milyonu T.T bize forma reklamı için 5 senelik 27 Milyon euro ödedi.

Bir de Emirates ne alaka ? Emirates Türk pazarına niye girsin ?

Bu parayı verirse Gazprom verir,o da Ünal Başkan'ın bağlantıları sayesinde olur.Samsung maksimum 15 verir...

Ama 15 Milyon euro da çok deli para bizim için 45 milyon TL yapıyor.

Ah ah keşke stadın isim hakkı da 5 yıllık olsaydı o maalesef 10 yıllık.Yoksa ondan rahat 20 milyon euro alırdık...

Bir de Telekom 10 veriyor demiş.Bu adam spor yazarı olacak bir de en basit bilgiyi dahi teyit etmeye üşeniyor.

Ne 10 milyonu T.T bize forma reklamı için 5 senelik 27 Milyon euro ödedi.

Bir de Emirates ne alaka ? Emirates Türk pazarına niye girsin ?

Bu parayı verirse Gazprom verir,o da Ünal Başkan'ın bağlantıları sayesinde olur.Samsung maksimum 15 verir...

Ama 15 Milyon euro da çok deli para bizim için 45 milyon TL yapıyor.

Ah ah keşke stadın isim hakkı da 5 yıllık olsaydı o maalesef 10 yıllık.Yoksa ondan rahat 20 milyon euro alırdık...

aynen stad 2021 de bitiyor aysal göremez ozamanı daha 7 senesi var ozamana kadar oho

Emirates 20 m vermiş diyorlar :eek:

Kaynak 3 puan ve Aziz Üstel .

Umarım iddia doğrudur ve Emirates sponsor olur .

Formaya bakın be :)

[attachment=10234:n3u35.jpg]

Ekli dosyalar

• n3u35.webp
    n3u35.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 268
merhaba

sponsor yalanı :/

haberin gerçeği yansıtmadığını temenni ediyorum.

saygılar.

"...sarı-kırmızılıların

yıllık göğüs reklamı beklentisinin maksimum 12

milyon Euro olduğu öğrenildi."

+Merhaba, ben Emirates yetkilisiyim. Size yıllık 20 milyon teklif ediyoruz. -Yok sağol biz 12 milyon düşündük en fazla.

Ülkede internet haberciliğinin geldiği nokta bu işte. Herifler minimum-maksimum ayrımını yapamıyor daha.

Gscimbom.com olarak sponsor olmaliyiz bence :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt