Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 5 buyuk ligin ikisinde oynadim, ikisinde de sampiyonlugum ve domestik kupalarim var
  • Oynadigim en buyuk kulube bonservis rekoru kirilarak alindim
  • Futbola ulkemde baslayip ulkemde biraktim
  • Avrupaliyim
  • Kariyerimde 300'den fazla gol var ancak milli takimda sans bulmama ragmen sadece 6 golum var
  • Galatasay'a karsi bir maca ciktim, onu da kaybettim
  • Pek cok eski Galatasarayli ile oynamisligim vardir, bunlardan biri de Zvjezdan Misimovic'tir
Ben kimim?

Ipucu 1: Oynamis oldugum Galatasaraylilar arasinda Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Flavio Conceicao da vardir
Ipucu 2: CL'de bir Ispanyol devine attigim bir gol ile cok muhim bir rekoru kirmisimdir

Bir yönetici bana ve kulübüme anlamsız bir şekilde teşekkürler ediyor.

Ben Kimim ?

Oynayalim.

Galatasaray tarihinin en onemli zaferlerinden birinde buyuk rol oynadim. Bir baska macta rakip defans oyuncusuyla yan yana depar atarken dassaklarini sikip diz ustu cokertmistim. Ben kimim?

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sol ayagimi kullanirim
2 ulkede top oynadim
takim arkadaslarim arasinda mevlut ve emre can mevcut idi (farkli zmnlarda)

KC7TNkdu_400x400.jpg
mu

İngiltere Premier Lig'de bir takımda oynadım.

İngiltere'de oynadığım süre içinde Avrupa Kupaları'nda Juventus'a golüm var.

(Juventus'a gol attığım takımda) Taraftarımın bana gösterdiği tepkiden dolayı uzun süre attığım gollere sevinmeyerek onların bu tavrını protesto ettim.

Ben kimim?

Son düzenleme:
Ilk gayem gol atmak değil penaltı kazanmak. Topun illa kafama gelmesini bekliyorum, topa hareketlenme veya kafa toplarına sıçrama gibi bir huyum yok takım arkadaşlarım milimetrelik pas atmalı yoksa hareketlenmem abi. Son olarak da futboldan çok instagram ile uğraşıyorum.

sent via GSC

Geri
Üst Alt