Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilk gayem gol atmak değil penaltı kazanmak. Topun illa kafama gelmesini bekliyorum, topa hareketlenme veya kafa toplarına sıçrama gibi bir huyum yok takım arkadaşlarım milimetrelik pas atmalı yoksa hareketlenmem abi. Son olarak da futboldan çok instagram ile uğraşıyorum.

sent via GSC

Embaye Cagne.

Ilk gayem gol atmak değil penaltı kazanmak. Topun illa kafama gelmesini bekliyorum, topa hareketlenme veya kafa toplarına sıçrama gibi bir huyum yok takım arkadaşlarım milimetrelik pas atmalı yoksa hareketlenmem abi. Son olarak da futboldan çok instagram ile uğraşıyorum.

sent via GSC

Can Bueyuek'un sag dizi

sent via GSC
Çok basit olmuş bu ya.... tabiki de diagne

İngiltere Premier Lig'de bir takımda oynadım.

İngiltere'de oynadığım süre içinde Avrupa Kupaları'nda Juventus'a golüm var.

Taraftarımın bana gösterdiği tepkiden dolayı uzun süre attığım gollere sevinmeyerek onların bu tavrını protesto ettim.

Ben kimim?
Şimdi çinde mi bu arkadaş

Bu kadar bilgiyle zor o zaman rtaş

Aynen onu ben de fark ettim.Bir ipucu daha ekledim zaten ilk mesaja.

Juventus'a gol atarken oynadığım takımın taraftarı bana tepki gösterdi ondan gole sevinmedim diye eklemiştim.

Bir ipucu daha,kariyerim boyunca hiç İngiltere'den çıkmadım.

İngiltere Premier Lig'de bir takımda oynadım.

İngiltere'de oynadığım süre içinde Avrupa Kupaları'nda Juventus'a golüm var.

(Juventus'a gol attığım takımda) Taraftarımın bana gösterdiği tepkiden dolayı uzun süre attığım gollere sevinmeyerek onların bu tavrını protesto ettim.

Ben kimim?

Sen sorma mümkünse bir daha birader.

Ryan Giggs.

Geri
Üst Alt