Hangi Futbolcuyum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm

halen oynamakta olan biriyim
africaliyim ve afrika cupi kazandim
eski tdlerim arasinda bu sene plde takim calistirmis 2 kisi bulunmaktadir
eski takimdaslarim arasinda giroud, otamendi, arbeloa gibi isimler mevcuttur

futbolu bırakalı 2 yıl oldu

aynı takımda ve aynı mevkide oynadığım arkadaşım ifbde hocalık yaptı

ispanyada oynadığım takım arkadaşlarımdan biri milan ile şampiyonlar ligini almıştı

ispanyadan italyaya 2008de gittiğimdeki hocam hala italyada aktif olarak çalışmakta

ispanyada 2 kulüp, italyada 2 kulüpte oynadıktan sonra fransada 1 kulüpte oynarak istikrarlı kariyerimi sonlandırdım

italyada oynadığım kulüpteki 2 arkadaşım daha sonra galatasaraya giderken bir tanesi de bjk 'ye gitti

ben kimim

futbolu bırakalı 2 yıl oldu

aynı takımda ve aynı mevkide oynadığım arkadaşım ifbde hocalık yaptı

ispanyada oynadığım takım arkadaşlarımdan biri milan ile şampiyonlar ligini almıştı

ispanyadan italyaya 2008de gittiğimdeki hocam hala italyada aktif olarak çalışmakta

ispanyada 2 kulüp, italyada 2 kulüpte oynadıktan sonra fransada 1 kulüpte oynarak istikrarlı kariyerimi sonlandırdım

italyada oynadığım kulüpteki 2 arkadaşım daha sonra galatasaraya giderken bir tanesi de bjk 'ye gitti

ben kimim

1589456823675.png

Sampıyonlar lıgınde real madrıde gol attım
Rıvaldo ve yaya toureyle aynı takımda oynamıslıgım var
Türk mıllı takımını calıstırmıs bır hocanın yardımcılıgını yapmıslıgım var

ben kımım

senı bu konudan banlamak lazım aga

Yakın zamanda edindiğim bir bilgi idi.

Alanyaspor'un Teknik Direktoru.

Sampiyonlar Ligi hesabi Sergio Ramos'un ilk Sampiyonlar Ligi golunu paylasmis.Ben de golde asisti kim yapti diye arastirirken ayni macta Erol Bulut'un da ters ayagiyla Real'e golu oldugunu ogrendim.Olympiakos 2-1 almis maci bu arada

Real'in forveti Soldado,sol acigi Robinho.

Yine gereksiz bilgiye doydum durduk yere.

giphy.gif

Ozellikle Almanya'da sittim sene top oynadim. Hizli, kurnaz ayni zamanda zeki bir topcuydum. Milli takimda da basarili bir kariyerim oldu. Yakin donemdeki bir uluslararasi turnuvada gol atan en yasli topcu unvanina sahibim.

Ozellikle Almanya'da sittim sene top oynadim. Hizli, kurnaz ayni zamanda zeki bir topcuydum. Milli takimda da basarili bir kariyerim oldu. Yakin donemdeki bir uluslararasi turnuvada gol atan en yasli topcu unvanina sahibim.
Guerrero?

Üzerine çok düşünmedim gerçi de aklıma ilk o geldi.

Geri
Üst Alt