- 20 Ağustos 2017
- 19.256
- 12.920
- 1.653
Guerrero?
Deeel Agam
Üzerine çok düşünmedim gerçi de aklıma ilk o geldi.
hiç alakası olmayabilir ama aklıma ilk gelen klose
Cık
Bize cok uzak olmayan bir ulkenin vatandasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guerrero?
Deeel Agam
Üzerine çok düşünmedim gerçi de aklıma ilk o geldi.
hiç alakası olmayabilir ama aklıma ilk gelen klose
Cık
Bize cok uzak olmayan bir ulkenin vatandasi
O turnuvadaki en yaşlı golcü olduğu konusu kesin mi, aklıma Olic geldi bir de ama o kritere uymuyor o da sanırım.7
Gera da geldi o da Almanya'da oynamadı
Uluslararası turnuvadan kasıt bir ihtimal ülke değilse Ribery geliyor bir de aklıma.
Olic yaw. 2014'te 35 yasindayken golunu yazmisti
2014te Klose yok muydu, aklım ona gitti de, hızlı ve kurnaz bir de Almanya deyince Olic o kısımlara cuk oturuyordu![]()
Futbolu geçen yıl bıraktım.
Zamanında Fenerbahçe'ye bir Avrupa maçında gol atmıştım.
Kariyerimin geneli Belçika, Hollanda hattında geçti, bir dönem İskoçya'da da oynamıştım.
Daha çok ikinci forvet, kanat forvet tarzı görev yapardım.
Evet soruyu kolaylaştıran kısım o zatenFenere gol atmayan mi var?Avrupa'da cok fazla mac yapmadiklari icin biraz arastirsam bulurum herhalde.
![]()
Futbolu geçen yıl bıraktım.
Kariyerimin geneli Belçika, Hollanda hattında geçti, bir dönem İskoçya'da da oynamıştım.
Bir ezeli rakipten otekine gecen topculardanim. Ozellikle transfer oldugum takimda manyak gol ortalamasi tutturdum. Taklaci dopcu akimini baslattigim rivayet olunur.
buffel mi abiFutbolu geçen yıl bıraktım.
futbol hayatım takım arkadaşlarıma doğum günlerinde pasta yedirerek geçiyor üstüne kulüp bana senelik 500 bin euro veriyor bunun için! bilin bakalım ben kimim?
Bir ipucu daha ver adaş.
semazenler gibi etrafımda dönüp geriye pas vermenin kralıyım!